Pilula contraceptivă ne face mai geloase

20 October 2010

Aproximativ șapte milioane de femei din întreaga lume folosesc anticoncepționale pentru a evita o sarcină nedorită. Un nou studiu, prezentat de cotidianul britanic Daily Mail, arată că femeile care le folosesc sunt mai geloase, mai posesive sau au mai puțină încredere în partenerul lor decât cele care folosesc alte metode de contracepție. Studiul mai precizează că estrogenul din pilulă pare a fi cauza acestor efecte secundare, în timp ce progesteronul este inofensiv din punct de vedere psihologic.Citiţi şi

Nu cred așa ceva!

Despre cadouri – confesiunea unui băiat cuminte

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 22 October 2010 17:28

  Din punct de vedere hormonal, o femeie care foloseste contraceptive pe baza de hormoni sintetici, se afla intr-o stare de sarcina”placebo” din punct de vedere al chimiei interioare .Fapt pentru care, multe stari psihologice si fiziologice ce se manifesta in mod firesc intr-o astfel de situatie ,sint o realitate cerebrala dar neconfirmata de aparentele vizibile.Intr-un cuvint o discrepanta.
  Chimia interioara modifica in mod cert comportamentul, gindirea , trairile.De aceea este poate foarte important sa evaluam toate aspectele unei astfel de decizii si sa nu ne lasam orbiti numai de cifrele atit de imbatatoare in raport cu succesele oferite de aceste metode.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro