Primăvara Dior de la Harrods

9 April 2013

Zilele acestea, faimosul magazin londonez celebrează vechea prietenie cu Casa Dior ale cărui creații iconice se regăsesc peste tot, de la vitrine până în saloane de expoziţie şi cafenele. Spectacolul este unic și dacă aveți drum prin Londra, până pe 14 aprile, nu-l ratați!

Puţine sunt magazinele care se pot lăuda că se potrivesc de minune casei Dior şi tocmai această îngemănare de eleganţă dă sens metamorfozei celui dintâi pentru a-l ilustra într-o manieră spectaculoasă pe cel de-al doilea. Clienţii vor astăzi mai mult decât să cumpere un produs, vor să cunoască istoricul unui brand, să simtă că rezonează cu valorile care l-au dus prin ani către glorie. Tocmai de aceea, spune Sidney Toledano, CEO-ul Dior, ideea de a face acest lucru posibil în interiorul Harrods a fost cum nu se putea mai potrivită.

Restaurantul din interiorul magazinului a devenit astfel un omagiu adus Dior, a fost construită o casă de păpuşi de dimensiuni impresionante, decorată cu sticluţe de parfum J’Adore, vitrinele au fost cucerite fără drept de apel de reproduceri ale rochiilor care au intrat în istorie îmbrăcate de Prinţesa Diana sau de Elizabeth Taylor şi toată Londra a fost reconstruită în miniaturi delicate, în care şi-au făcut loc piese purtând semnătura Dior. Totul însoţit de fotografii şi filmuleţe de colecţie, care rulează fără încetare, chiar pe spătarele scaunelor unicat. Un univers care, deşi pare unul de vis, este cât se poate de real, mai ales dacă aveţi norocul să-l puteți vizita până la sfârşitul săptămânii.Citiţi şi

Dior J’adore Infinissime – un înveliș al încrederii

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

Dacă aș fi milionar și aș avea o iubită

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro