„Pune-ți rotițele în mișcare!”

11 March 2021

Pentru mulți bloggeri, începutul primăverii marchează (re)lansarea provocărilor SuperBlog – cea mai longevivă competiție de blogging din România, ajunsă la a 22-a ediție. Spring SuperBlog 2021 începe la 1 martie a.c., iar înscrierile continuă pe toată durata competiției. Așadar, dacă te-ai uitat în calendar și ai văzut că suntem în 11 martie, nu-ți face griji, încă mai ai timp să intri în competiție și să- ajungi din urmă pe cei peste 100 de pasionați ai condeiului (sau, mai bine zis, ai tastelor?) care s-au înarmat cu perseverență, curaj și determinare și au pornit în aventura SuperBlog.

Astfel, pentru concurenți și jurii deopotrivă, urmează mai multe săptămâni pline de adrenalină, timp în care se vor scrie sute de articole pe diverse teme: de la electrocasnice și produse pentru casă sau amenajarea locuinței, cosmetice și produse de înfrumusețare, materiale de construcții și hale metalice, articole de îmbrăcăminte, cărți pentru copii, soluții de economisire prin cumpărături, servicii turistice etc.

Însă dincolo de note și de clasament, în jurul competiției s-a format, în timp, o comunitate numeroasă și activă, care se extinde la fiecare ediție cu superbloggeri din toată țara și din diaspora – pasionați de scris și dornici să învețe lucruri noi, să se afirme, să se autodepășească, să câștige premii, colaborări și noi prieteni, să experimenteze un adevărat maraton blogosferic, cu tensiunea termenelor și emoțiile participării. La finalul competiției, concurenții, sponsorii și partenerii socializează și se distrează împreună la Gala de premiere SuperBlog. Spre deosebire de ediția anterioară, când aceasta a avut loc on-line, gala Spring SuperBlog 2021 va fi din nou una off-line, așa cum trebuie să fie!

Competiția se adresează tuturor persoanelor majore care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Acum, regulamentul permite concurenților să participe cu mai multe bloguri, aceștia având astfel posibilitatea să adapteze temele articolelor la nișa specifică blogurilor. Mai multe informații despre competiție, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile găsiți aici. pe www.super-blog.eu

Sponsorii competiției Spring SuperBlog 2021 sunt: Alma Parchet, CashClub, Dajar, eVernisaj, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FRANKE, Frisomat, Hotel Opal, Kärcher, Librarul cu papion, LitoralulRomanesc.ro, Negociat.ro, PiscineIeftine.ro, Vindem-Ieftin.ro. Ca de fiecare dată în ultimii ani, Catchy se numără printre partenerii media ai acestei competiții, încurajând talentul și pasiunea pentru scris.

Despre SuperBlog:

Lansată în anul 2008, competiția SuperBlog a cumulat, în cele 21 de ediții de până acum, circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și aproape 40.000 de articole scrise. Proiectul facilitează parteneriate între blogosferă și mediul de afaceri, cu beneficii pentru ambele părți: pe de-o parte, invită bloggerii să-și demonstreze creativitatea pe diverse teme, propuse chiar de sponsorii competiției; astfel, se familiarizează cu cerințe stricte și termene-limită, ies din zona de confort, își antrenează condeiul și au prilejul să se afirme ca potențiali influenceri. De cealaltă parte, brandurile au oportunitatea de a se promova într-un context inedit, identifică noi talente și potențiali colaboratori, susținând astfel dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei. În urma jurizării articolelor, câștigătorii sunt recompensați cu premii în bani, produse sau servicii.Citiţi şi

Cântecul de lebădă al lui Navalnîi?

„Ținem creativitatea aprinsă”

Rezistența prin scris

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro