“Putea să-și găsească o femeie mult mai frumoasă, nu pe asta, și urâtă și bătrână”

27 October 2019

Într-o lume în care estetica are o importanță foarte mare, sunt oameni care se lasă cuceriți de personalitate, de caracter, de inteligență. Vestea că Keanu Reeves s-a logodit cu Alexandra Grant i-a făcut pe mulți să strâmbe din nas și să comenteze: “putea să-și găsească o femeie mult mai frumoasă, nu pe asta, și urâtă și bătrână”.

Alexandra, care este o artistă foarte cunoscută în America, nu e nici urâtă și nici bătrână, la cei 46 de ani ai ei. Poate nu intră în clasicele canoane de frumusețe, dar e o artistă foarte talentată, care a lansat împreună cu Keanu Reeves o editură specializată în cărți și albume de artă și a îngrijit partea artistică a două cărți scrise împreună.

Relația lor a început că una de prietenie, iar ulterior s-a transformat într-una de iubire. Actorul canadian, cunoscut pentru modestia, disponibilitatea și generozitatea lui, a ales femeia care a reușit să-i încălzească inima, să trezească în el dorința de a forma o familie. Alexandra i-a fost aproape în multe momente dificile din viață lui. Cu discreție, atenție, respect și iubire.

Keanu s-a născut în 1964 în Beirut, Liban, din mama englezoaică și tată jumătate chinez și jumătate hawaian. Tatăl l-a abandonat când avea doar trei ani și, până la 13 ani, nu l-a mai văzut, apoi a dispărut definitiv din viața lui.

Mama s-a mutat cu copiii la Toronto, în Canada, și s-a căsătorit de mai multe ori. Poate din cauza asta, Keanu, a zis mereu că se va căsători o singură dată în viață. La școală, profesorii ziceau că nu e prea inteligent, dar în realitate el era dislexic.

Citiți și “Bucurați-vă de viață, nu este timp pentru nimic altceva!”

Pasionat de hockey pe gheață, a devenit celebru, dar a abandonat carieăa sportivă pentru a se dedică teatrului.

Când avea 23 de ani, prietenul lui cel mai bun, River Phoenix, cunoscut pe platoul filmului “La limita extremă”, moare de supradoză. Keanu a suferit foarte mult și doar iubirea vieții, asistentă lui personală, Jennifer Sime, au reușit să-l salveze de la depresie.

În 1999, Jennifer, însărcinată cu prima lor fiica, este grav rănită într-un accident stradal. Fetița moare, dar ea se salvează. Începe o perioada extrem de grea pentru cuplu. Jennifer nu reușește să treacă peste moartea fetiței și, doi ani mai târziu, sub efectul antidepresivelor, moare și ea într-un accident de mașină. De atunci, ca să se salveze, Keanu s-a dedicat doar actoriei și actelor de caritate.

Alexandra a fost singura care a trezit în el dorința de cămin, de familie, de o viață nouă în care iubirea să fie protagonista. 

Alexandra, Keanu, Salma Hayek pe plaja din Malibu, la lansarea colecției Saint Laurent.

Sursa

Pe Marietta o găsiţi întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.



Citiţi şi

După 22 de ani

Jurnal de Arizona: Dragă tată, cel mai frumos tată din lume

Am iubit-o?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro