Rămâneți așa neepilate până o să vă cânte Yeti serenade sub balcon. Vreau să vă anunț doar că pe mine să nu contați

21 November 2021

După ce publicăm un articol despre femeile care preferă “pădurișul”, nu contează unde, un domn ne scrie cele de mai jos:

Dragile mele femei care doriți să nu mai cedați relelor societății care va obligă să vă epilați picioarele, axila, pubisul sau mustața, nu vă ameninț cu nimic. Rămâneți așa până o să vă cânte Yeti serenade sub balcon. Vreau să vă anunț doar că pe mine să nu contați.

Și, pentru că vin Sărbătorile, închei cu Topîrceanu, with a twist.

Nu mai vreau țărănci naive,

Primitive

Mie dați-mi altceva!

Dați-mi, dați-mi stradă-ngusta

Unde gustă

Omul viața mai din plin

Cu trăsuri, femei cochete

Și cu fete

 Epilate cel puțin!”

PICIOARE

Și acum, să vedem dacă domnul acesta are dreptate sau nu. Pentru că el mai spune ceva:

goana unei femei după înfrumusețare e în primul rând pentru ea. Pentru acel “million dollars look” pe care îl are înainte de a ieși din casă, elegantă și învăluită într-un nor discret de parfum, pentru alte femei care o vor urmări cu privirea și care îi vor diseca experte fiecare tușă și accesoriu, și în ultimul rând pentru bărbații care vor exclama fascinați: mamăăăă…ce bună e! Să lăsăm pentru naivi argumentul acela de trei parale cum că “societatea ne împinge să ne înfrumusețăm excesiv pentru că suntem niște păpuși în mâinile bărbaților”. Enorm de multe femei vor să fie frumoase pentru ele. Punct. Și al naibii le place asta!

Ei, da, trebuie să recunoaștem, epilatul ne face să ne simțim bine. După, e-adevărat, pentru că cel clasic, cu ceară, cam doare… Dar există de câțiva ani buni alte metode, nedureroase, care ne pot scuti de tot de această datorie lunară față de bunul aspect al picioarelor și al altor zone pe care le dorim netede și catifelate. Dacă epilatoarele electrice ori lama nu te (mai) satisfac, o vizită la un salon cosmetic specializat (verifică dacă există în orașul tău vreo franciza salon epilare definitiva) ar putea fi o binecuvântare. 🙂Citiţi şi

“Și cu fete/ Epilate cel puțin!”

De la epilat mi se trage…

Cea mai revoluționară tehnologie în materie de frumusețe și sănătate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro