Reduceri de până la 80% în magazinele de lux Casa Frumoasă, J.Kristensen și Elegance

Catchy

22 January 2014

Magazinele Casa Frumoasă, J.Kristensen și Elegance anunță reduceri de până la 80% la cele mai dorite outfit-uri, pantofi sau accesorii din colecția toamnă – iarnă 2013 dedicată femeilor și bărbaților, disponibile în limita stocului.

În cadrul magazinelor Casa Frumoasă Radisson, Marriott sau Lascăr, piesele deosebite de la Scabal și Tom Ford le puteți găsi cu prețuri mai mici de până la 50%, cele de la Salvatore Ferragamo, Lanvin și Stefano Ricci cu până la 40%, iar cele de la Brioni, Loro Piana și Jacob Cohen cu până la 30%. Pentru a accesoriza ținutele cu cei mai potriviți pantofi, vă puteți achiziționa perechea preferată de la Salvatore Ferragamo, disponibilă la reduceri de 40 și 50%. Iubitorii pantofilor Santoni pot profita de reduceri între 30% și 40%, dar și cei care preferă Lanvin de prețuri mai mici cu până la 25%.

Doamnele se pot simți răsfățate în magazinul J.Kristensen întrucât reducerile ajung până la 80% la outfit-urile Missoni, până la 70% la ținutele Blumarine, 50% pentru cele Roccobarocco, pentru rochiile de seară Elie Saab, anumite piese de la Alberta Ferretti și Tom Ford. Outfit-urile brand-urilor Fabiana Filippi sau Salvatore Ferragamo sunt disponibile cu până la 40% mai puțin, cu până la 30% la Jacob Cohen, sau cu până la 25% la piese selectate Loro Piana.

Marc Cain, Elegance și Basler vă așteaptă acum cu reduceri mai mari de 50% în magazinul Elegance. Clienții care achită numerar primesc un bonus special din partea magazinului de 5%.

Despre Casa Frumoasă

Casa Frumoasă Store din bulevardul Lascăr Catargiu este cel mai reprezentativ magazin multi-brand destinat vestimentației masculine de lux și susținut de nume sonore la nivel internațional. Portofoliul de mărci a debutat cu Scabal, cunoscut la scară internațională ca fiind producător de stofe exclusiviste pentru recuzita actorilor de la Hollywood. Julia Kristensen, proprietara Casa Frumoasă, deține și alte patru magazine: J.Kristensen, una dintre cele mai importante destinații de shopping pentru femei situată la parterul Radisson BLU Hotel, Elegance, Casa Frumoasă Radisson și Casa Frumoasa Store la J.W. Marriott Grand Hotel.Citiţi şi

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Crăciunul femeilor catchy

Brandurile de lux „fac valuri” pentru a proteja oceanul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
992 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro