Restaurante cu bonete Gault & Millau gătesc pentru cadrele medicale din Spitalul Colentina

9 April 2020

#dinGRIJĂ pentru cei care au grijă este un demers apărut din dorința de a veni în sprijinul cadrelor medicale din Spitalul Colentina – medici, asistenți și personal de suport – care îngrijesc pacienți depistați cu Covid-19.

Companii diverse s-au unit într-un efort comun și au contribuit după cum urmează: ingrediente donate de Carrefour, creativitatea și efortul a peste 20 de restaurante, asezonate cu mini verdețuri și mini legume de la Microgreens, totul împachetat în ambalaje biodegradabile și compostabile de la Biodeck și susținut logistic de Ernst & Young România, sub îndrumarea și coordonarea Gault & Millau România. Proiectul va livra, pe parcursul următoarei luni, peste 8.000 de mese calde.

“Vremurile acestea vor fi depășite cu bine dacă rămânem împreună, chiar și de la distanță. Fiecare dintre noi trebuie să facă ceva pentru a-i susține pe cei aflați în linia întâi în lupta cu Covid-19. Noi am înțeles imediat dorința de a sprijini a bucătarilor din comunitatea noastră extinsă de restaurante și am demarat eforturi de organizare, coordonare și cooptare de parteneri pentru a oferi mâncare gătită, cu gust. Am găsit în Carrefour suportul de care aveam nevoie pentru a pune la punct toate detaliile, iar ajutorul celorlalți parteneri nu a întârziat să apară, fiecare contribuind în mod esențial pentru bunul mers al proiectului”, Raluca Hrițcu și Ștefan Mortici, Country Managers, Gault & Millau România.

“Fiecare gest contează, fie el mic sau mare, pentru că ele, împreună, dau măsura responsabilității și au, cu adevărat, forță. Forța de care avem nevoie pentru a ieși câștigători din lupta cu un virus disruptiv. Aplaudăm inițiativa #dinGRIJĂ și am înțeles nevoia de suport încă din primele momente. De aceea, ne-am alăturat prin donația de alimente, cu sufletele deschise. Sperăm ca acest gest, mic în lupta cu COVID, să dea personalului medical energia de a continua zilnic eforturile minunate pe care le fac”, Anca Damour, Executive Board Member, Carrefour România.

Iată rețeaua de restaurante din Capitală ce poate fi extinsă și a cărei configurare oferă proiectului sustenabilitate pe termen lung, dacă acest lucru se va dovedi necesar: Amvrosia Restaurant Grecesc, Anika, Atelierul de Tarte, Bacania Veche – The Charity Shop, Coclinta Brasserie, DaDa Restaurant, Grupul City Grill, Fratellini Grup prin Fratellini Bistro, Isoletta, J’ai Bistrot, KAIAMO, M.A.T, Mahala, MAIZE farm to table, Mesogios Seafood Primaverii, Noeme – former GUXT, NOUA. bucătărie românească, Pasterra / La Bottega Del Tartufo, Rocca by The Jar, Sardin, Taj Indian Restaurant, the ARTIST, Voilà, le Bistrot, Zexe Braserie, Zexe Zahana, JW Marriott Bucharest Grand Hotel.Citiţi şi

De la Valentine’s până de Dragobete, “Descoperă gustul tău pereche” pe Tazz by eMAG, cu restaurante selectate de ghidul gastronomic Gault&Millau

Cangrena în plic

Noi, cei care am respectat regulile, vom muri mai repede!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro