Roseanne Barr for President

3 February 2012

Da, actriţa americană Roseanne Cherrie Barr, 60 de ani , cunoscută din sitcom-ul Roseanne care a rulat 9 ani în Statele Unite şi i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur, a anunţat joi , 2 februarie, că a aplicat pentru candidatura la Preşedinţia SUA în numele Partidului Green.

 În noiembrie 2011, Barr declara următoarele: “Pentru început le-aş permite bancherilor vinovaţi (nota red. de a nu fi returnat statului banii cu care au fost împrumutaţi prin planul de salvare din 2008) să aibă posibilitatea de a renunţa de bună voie la orice sumă din averea personală care depăşeşte 100 de milioane de dolari, deoarece cred într-o avere maximă de 100 de milioane de dolari.  Şi dacă ei nu pot fi în stare să trăiască cu această sumă, atunci ar trebui trimişi în tabere de reeducare, iar dacă nici acest lucru nu ajută, ar trebui decapitaţi.”

Cu un asemenea mesaj s-ar putea să câştige cel puţin voturile protestatarilor care au ocupat Wall Street-ul… Credeţi că are totuşi vreo şansă reală să ajungă Preşedintele Statelor Unite în urma alegerilor sin noiembrie?Citiţi şi

Vieți de Hollywood – Femeile la putere (partea a II-a)

Comicul ca virtute printre români

Despre femeile puternice, la alt nivel

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro