Rosenthal, 50 de ani

25 May 2011

Casa Rosenthal – divizia Studio Line, renumită pentru spiritul său avantgardist şi pentru designul inovator, aniversează  anul acesta 50 de ani de existenţă, ocazie cu care a pregătit o colecţie specială de vaze – “50 de ani – 50 de vaze” – ediţie limitată. 50 de designeri au fost aleşi pentru a reda în creaţiile lor spiritul versatil şi inovator care caracterizează linia Studio Line.

Colecţia aniversară debutează cu o vază creată în 1961 de către designerul Tapio Wirkkala şi se încheie cu o vază creată anul acesta de către designerul Christophe de la Fontaine. Multe dintre vazele din colecţie sunt piese clasice, cu un design care s-a păstrat proaspăt şi iubit de-a lungul timpului. Casa Rosenthal a scos din arhive anumite piese, ale căror design l-a reinterpretat şi revitalizat, special cu această ocazie. La mulţi ani!

Magazinul My House
Calea Dorobanţilor nr.168
(Vis-à-vis de liceul I.L.Caragiale)Citiţi şi

Fetele bune merg la mall, cele rele, la Designer Outlet Parndorf (concurs)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Cristiana / 27 May 2011 14:01

  La multi ani, Rosenthal Studio-Line! Am fost si eu la My House la expozitie, pentru a admira vazele “pe viu”. Foarte frumos, jos palaria.

  Reply
 2. Nico / 27 May 2011 2:59

  Foarte aratoase. Adevarate obiecte de arta. Am si eu un ceainic pastrat din mama in fiica, ajuns deja la a treia generatie. Il pretuiesc foarte tare…este, intr-un fel, legatura mea de suflet cu mama si bunica :). La multi ani Rosenthal!

  Reply
 3. Alina / 26 May 2011 23:30

  Imi plac. 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro