Rugăciune pentru Australia

5 January 2020

Oricâtă vinovăție ori părere de rău am simți, nu vor aduce nicio viață înapoi. Șterge-ți lacrimile, ridică-ți inima, fă lumină din durerea ta și apoi hai să înmulțim împreună oricât Bine găsim în noi!

Dacă ți-e sfântă ziua de azi pentru că e duminică sau pentru că fiecare zi e o nouă șansă la viață curată, Dumnezeu, îngerul tău, Universul, energia ta, sunt permanent prezență și iubire, acum, aici, cu tine.

Roagă-te, vizualizează, întrupează cu mintea ta, în tine, cea mai vindecătoare ploaie pe care o poți imagina. Simte răcoarea care se coboară din cer, binefăcătoare, trupurile fierbinți de copaci înfiorându-se a viață, frunzele umplându-se de verde umed, fiecare făptură vie respirând eliberată de fum și frică, durerea stingându-se sub stropii de apă adunându-se, întâi mângâiere peste toată ființa, apoi ropot bogat ca lacrimile de bucurie ale unei mame care-și poate îmbrățișa din nou pruncul salvat.

Iertare. Speranță. Iubire.

AFP

Citește și Australia arde și lumea se piaptănă

Adu toată energia minunii care înflorește în tine, lângă toate rugăciunile care se strâng acum deasupra flăcărilor din Australia. Împreună Suntem Viață. Spune Mulțumesc pentru că ești ascultat, văzut, iubit. Și lasă Universul să vadă că nu ai nicio umbră de îndoială.

Tu crezi!

Așa că dacă ieși din casă, nu uita umbrela. Pentru că astăzi tot cerul te aude și va ploua oriunde e nevoie de apă pe planeta ta.

Acasă.

Pe Anca o găsiți și aici. 🙂

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața este un cadou pe care îl despachetăm în fiecare zi

Prințesa sturionilor

Freud’s Last Session

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Carmen / 6 January 2020 9:36

    Dureros ce se intampla planetei noastre :(.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro