S-a întâmplat la Dyson Demo Zone din AFI Cotroceni

11 December 2022

Ceva ce trebuie să încercați și voi când treceți prin AFI Cotroceni – să vă opriți la Dyson Demo Zone și să cereți informații ori sfaturi de la profesioniști – pentru că aparatele lor de coafat, uscătoarele de păr, placa de păr Dyson sunt excepționale.

Am scris despre ele în mai multe rânduri, pentru că mereu apare ceva nou, inovator, la această companie englezească și mereu se întâmplă câte ceva legat de noutate. 🙂


Cum ar fi că Dyson a organizat recent un eveniment dedicat tehnologiei de ultimă generație în îngrijirea și coafarea părului, în incinta primului magazin Dyson Demo Zone deschis în România, situat în centrul comercial AFI Cotroceni din București, pe aleea Champs-Élysées.


Evenimentul a atras numeroși vizitatori și clienți fideli ai brandului, jurnaliști de lifestyle, fashion și de business, precum și persoane publice care îndrăgesc produsele companiei.

Invitații și clienții ce au vizitat locația au avut ocazia să beneficieze de o sesiune de styling individuală, realizată de hairstilistul George Cozma, ambasador al brandului în România.Citiţi şi

România este a doua cea mai poluată țară din Europa cu particule în suspensie (PM2,5) și compuși organici volatili (COV)

Cum să ai grijă de părul tău și să alegi ce-i mai bun pentru el

Peste jumătate dintre adulți se simt deprimați de Crăciun. Cercetătorii recomandă auto-recompensa

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro