Să nu exagerăm

14 May 2015

Constantin CucuLygaeus simulans este o gâză caracterizată de faptul că la un trup de 11 mm, lungimea medie a penisului din dotare este de 7 mm, existând însă și exemplare de neam prost cu 8 sau poate 9 mm de dragoste la purtător. Practic, o opțiune de luat în considerare pentru cei care cred în reîncarnare.

Se pare că femelele de Lygaeus simulans sunt printre cele mai fericite și mai liniștite creaturi din lumea entomologică chiar dacă ductul spermatecal (sau, cum ar zice profanii, fofoloanca) este mult mai scurt, lăsând o mare parte din minunăție neapreciată.

Se pare că acești masculi minunați, aceste apogee evoluționiste ale lumei artropode, umblă zi de zi crăcănați pe frunze, bătându-se la propriu cu ea pe piept și certându-se între ei pe rațiuni de grosime și jucăușenie. În lipsa femelelor sau în caz de exemplare năzuroase, excesiv de pretențioase sau nefardate presupun că nu le este greu să găsească alte doritoare, de la gărgărițe, cărăbușoaice, viespi cu căminul sfărâmat și poate și unele mamifere mai mici.

W

Într-un gest deplorabil de experimentare stupidă, un grup de cercetători au dorit să verifice ipoteza că toată această fălnicie pe care susnumitele insecte o târăsc după ele, le folosește la ceva, așa că au ciopârțit în grade diferite nobilele creaturi, încercând să determine de la ce fracție de mătărângă în jos echilibrul emoțional și calitatea vieții unui cuplu tipic de Lygaeus simulans sunt afectate.

Pare că numai 30% din monstru este dispensabil, sub acest nivel un anume grad de rușine, complexe negative și anxietate de performanță împiedicând creaturile să se mai atingă de femele.

Presupun că zilele acestea cercetătorii experimentează modalitatea prin care, cu un polizor microscopic, ar putea face modificările necesare deducerii existenței sau nu a unei legături între grosimea mădularului și orgasmul Lygianic.

Genul acestea de experimente, la limita moralității, mă întristează; cred în știință dar, atunci când este vorba de lucruri sfinte, aceasta ar trebui să mai cunoască și limite.Citiţi şi

„Femeile care vor să facă sex…

Ești minunată, dar nu pentru mine!

Ecranele dintre noi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro