Sandale Manolo Blahnik din reciclabile

31 October 2011

manoloPentru personajul Carrie Bradshaw, Manolo Blahnik întruchipează calități divine și oferă satisfacții imediate. Pentru industria de lux, creatorul unora dintre cei mai spectaculoși pantofi din istorie scrie un capitol inedit, prin noua sa colecție de sandale de lux eco.

Realizată în colaborare cu Marcia Patmos, colecția este produsă integral cu materiale reciclabile: piele de tilapia (un tip de pește), rafie și plută. ” Întotdeauna m-a interesat să  identific materiale sustenabile. Posibilitatea de a folosi aceste materiale mă încântă deoarece tilapia este un produs alimentar care, altfel, ar fi fost înlăturat și considerat inutil. Pentru mine devine, însă, un material perfect folosibil în  industria de pantofi”, susține Marcia Patmos care a lucrat cu Manolo Blahnik la designul celor două tipuri de sandale: cu toc şi fără toc.

manolo
Colecția include sandale în culorile anului viitor – albastru elctric, galben, negru pal sau nude, și va fi disponibilă din primăvara lui 2012 în magazinele Manolo Blahnik . Faptul că sunt eco-friendly nu le face însă şi price-friendly, pentru că o pereche va costa 895 de dolari. Dacă nici acum nu e limpede că cea mai mare parte din preţ e dată de etichetă… 🙂 Citiţi şi

Lux, calm și voluptate, în așteptarea haosului – Sundown

Your Style. Your Story: Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

(Anti)Eroina Instagramului – Inventing Anna

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro