Shopping de Apocalipsă

26 February 2020

“Mă întreb despre cei care s-au năpustit în magazine să cumpere cât mai multă făină, apă și alte provizii din astea, apocalypse style; oare care e mentalitatea lor? Adică ei cred că pentru că au fost deștepți or să trăiască la ei în apartamente, fierbând făină și bând apă, pe când noi, ceilalți, la care ne-a lipsit această viziune o să crăpăm pe străzi, doborâți de coronavirus în timp ce om vâna șobolani, să nu murim de foame? Oare oamenii cred că asta stă între ei și Moartea Neagră? Un sac de făină? Aici au greșit acum 600 de ani venețienii?

Las la o parte comicăria să te pregătești de Armaghedon din cauza unei gripe ceva mai îmbrăcate, dar să ți se pară că poți trece prin ea tu și ai tăi doar pentru că te-a dus capul, mă rog, capacul ăla ca un bumb al gâtului, să devalizezi Lidl înaintea concurenței, mi se pare la fel de stupid cum ar fi să umbli cu coif de staniol să nu te prindă furtună solară.


Să sperăm că panica națională nu se va extinde la berea cehească sau germană, cât să pot da cu zarul cât de cât civilizat înainte de apocalipsă și nici la hârtie igienică, cât să trebuiască să îmi dezonorez c*rul cu materialele electorale exagerat de lucioase ale politicienilor noștri. Altfel, nu am nici o treabă, umpleți-vă cămările de sardele, paste, Izvorul Minunilor și pesmet, candelele cu Floriol și înnoiți-vă abonamentul la țintirim, dacă mai mult, intelectual vorbind, nu se poate.

Alte articole de același autor, aiciCitiţi şi

5 afecțiuni contagioase la copii. Sfaturi de la medici pentru părinți

Dragă coronavirusule, îți mulțumesc pentru că…

Noaptea ca proștii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro