Ştiaţi cine e Michaela Bercu?

13 September 2011

Eu mărturisesc că nu. Fiindcă revistele de modă nu prea m-au pasionat prin anii ’80, din simplul motiv că nu prea aveam acces la ele. Rar ce mai puneam mâna pe câte un Paris Match (făcută după modelul Life-ului american) ori pe câte o Marie Claire şi abia după ’89 am răsfoit primul Vogue, Harper’s Bazaar sau Tatler.

Aşa că, deunăzi când am căutat informaţii despre Diana Vreeland, am ajuns şi la o fotografie a Michaelei Bercu. Frumoasă cât pentru un mini-infarct, am descoperit că este pe jumătate româncă, pe jumătate evreică. Şi pe jumătate extra-terestră 🙂 şi veţi vedea şi de ce.

Celebritatea i-a adus-o Anna Wintour care în primul ei număr ca proaspăt redactor şef la Vogue US a şocat lumea modei punând-o pe copertă pe Michaela îmbrăcată într-un preţios top Christian Lacroix şi o pereche de… bluejeans.

Nu m-am mai putut apoi dezlipi de un site cu fotografii ale Michaelei. Astăzi, la 44 de ani, are cinci copii şi pozează ca model plus size. Dar cred că unele dintre pictorialele ei sunt printre cele mai frumoase ever.

Enjoy!Citiţi şi

Alexandra Shulman – dacă te doare sânul, gândește-te că poate fi cancer

Emma Răducanu la Met Gala 2021

Femeile și ochelarii lor de soare – o întreagă poveste

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Ciprian / 14 April 2012 19:46

    Pare ca avea ceva burtica in poza de pe coperta.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro