Știu că sunt cam dolofană, am labele mari…

31 August 2015

“Știu că sunt cam dolofană, am labele mari și zile în care părul îmi stă îngrozitor.

Când eram în creștere și chiar și acum, uneori, cu greu aud vreo încurajare din partea femeilor referitoare la felul în care arăt. De cele mai multe ori aud doar lucruri negative. Dar știu că cele mai multe dintre acestea vin de la oameni pe care îi bucură când alții sunt insultați și care-și exprimă plăcerea cu un like la o postare umilitoare pe Facebook. Când, în realitate, nici pe ei nu se plac.

kate winslet

Astăzi, vreau să postez o fotografie cu zero makeup. Știu că am riduri, dar azi vreau să văd dincolo de ele. Vreau să îmbrățișez imaginea mea reală și vreau ca și voi să vă îmbrățișați și să vă iubiți așa cum sunteți.

Răspândiți acest mesaj, faceți-l să ajungă la cei care (vă) urăsc, arătați-le că nu dați doi bani pe răutățile lor și că alegeți să nu fiți victima celor care râd pe seama felului în care arată ceilalți. Dați mai departe, dacăvă iubiți așa cum sunteți și nu vreți să schimbați nimic! Lumea ar trebui să vă aprecieze, pe voi, cele adevărate.”

Aceasta a fost confesiunea-apel a actriței britanice Kate Winslet, 39 de ani, patru căsătorii, trei copii, adeptă a naturaleții feminine și declarat împotriva procedurilor de înfrumusețare și a dietelor absurde, postată pe 28 august pe pagina ei de facebook. Mesajul adunase până pe 31 august ora 01:30 peste 109.000 de like-uri, a fost multiplicat de aproape 25.000 de ori și peste 6.400 de femei au postat fotografii cu zero makeup. (Peste noapte s-au făcut 138.000 de likes, 32.500 de shares și 8500 de comentarii/poze!)

kate winslet 2

2014, la o gală

Întrebarea e: la aproape 40 de ani, încă îți dă mâna să apari cu fața “nudă” sau nu are legătură cu vârsta, ci cu principiul “asta sunt, iubește-mă sau lasă-mă!”? Dacă e a doua variantă, te aștept cu o poză cu zero makeup! Cu fața de dimineață! Și nu te teme! Dacă ai avut grijă ca aseară (și în fiecare seară) să-ți cureți tenul de impurități și să-i dai papa bun pentru repausul de noapte, nu are cum să fie “un dezastru”. 🙂

Citiți și

Kate Winslet între “fără filtre” în Mare of Easttown și global ambassador L’Oréal Paris (2021Citiţi şi

Bărbații care nu fug la greu – ce specie minunată!

Dispariția lentă a unei platforme de socializare și posibilitatea ca tu să devii CEO

Kate Winslet: de ce femeile de 40+ sunt în cea mai sexi și puternică perioadă a vieții lor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Belle dImagination / 31 August 2015 18:57

    De 20+ de ani nu ies decât cu faţa nudă. Mereu am considerat că e o dovadă de onestitate.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro