Târg de Sfinții Mihail și Gavriil

6 November 2017

Timp de trei zile (între 10 și 12 noiembrie inclusiv), de la 10:00 la 18.00, la Muzeul Țăranului Român (strada Monetăriei, nr. 3, București) are loc Târgul de Sfinții Mihail și Gavriil, târg ce marchează intrarea în postul Crăciunului. Meșteri populari și artiști își așteaptă cumpărătorii cu rezultatul muncii lor de peste an: obiecte din ceramică, țăsături, icoane, podoabe, obiecte din lemn.

targ-mihail-si-gavriil

Nu vor lipsi nici bucatele tradiționale – de la zacuscă, țuică și plante de leac, până la cele mai bune dulciuri – prăjituri de casă, turtă dulce, cozonaci și, desigur, miere. Cei 50 de țărani, artizani și artiști vor fi acompaniați de exponatele Galeriei de Artă Țărănească, scoase în curte spre bucuria ochilor tuturor vizitatorilor – haine de sărbătoare, ștergare din bumbac, scoarțe, lepedee și fețe de masă; ploști, ulcioare, căni, farfurii; obiecte din lemn: linguri, casete, scaune; ouă încondeiate; icoane pictate pe lemn sau pe sticlă, împletituri și alte meșteșuguri.

Preț bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenți, pensionari)Citiţi şi

Amintirea singurului 1 iunie care se încăpățânează să-mi rămână în minte

#Dichisar se mută în Timpuri Noi!

Semnul pe care îl așteptam

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
909 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro