Toți își caută perechea lângă care să rămână, dar nimeni nu rămâne

18 February 2020

40 de ani, mai mult sau mai puțin. Închizi ochii o secundă și s-au recombinat între ei! După un singur weekend, câteva perechi s-au dizolvat, ștergând orice urmă virtuală a trecutului lor comun, altele noi ne asasinează cu inimioare. Toți își caută perechea lângă care să rămână, dar nimeni nu rămâne. Astăzi înlocuim. Și repede! Nu este timp de pierdut, că ți-o suflă altcineva. S-a stricat ceva în cuplu? Nicio problemă! Facem altul! Nimeni nu mai repară relații. De ce să repari, dacă potențiale „n” alte jumătăți, stau frumos aliniate, la un like distanță, în galantarul Facebook, Instagram, Tinder și câte piețe virtuale de desfacere or mai fi! Suntem marfă și cumpărători și ne cuplăm după principiul cererii și ofertei, într-o cursă nebună al cărei premiu este „perfect match-ul”.

El este Costel: Are 41 de anișori, un job nici prea-prea, nici foarte-foarte, doar un divorț la activ, nu se știe exact cauza, pentru că păreau ok împreună, până într-o zi, când n-au mai fost. Un copil, care stă la ea. Fosta lui este combinată acum cu colegul de serviciu. Al lui, al ei. Irelevant. Peste 6 luni oricum va fi cu altul. Costel are o relație „complicată” cu o duduie care își crește singură băiețelul, dar asta nu-l împiedică să împartă generos like-uri și altor băieței, ale altor milf-uri, care stau dichisite în vitrinele virtuale. Relația este complicată pentru că bietul Costel, proaspăt intrat pe piață, este năucit de atâta ofertă câtă este și, băiat bun fiind, ar vrea să le ajute pe toate. Că-s multe nevoi la casa femeii singure!

Costel, în realitate, are soft-ul bușit grav de separarea de nevastă, pentru că a avut senzația că doar el poate să înșele în căsnicie și că nu se pune, așa că l-a luat total pe nepregătite amorul fulgerător al neveste-sii cu Gigel. Însă n-ar recunoaște nici picat cu ceară. El este un Făt-frumos care a tăiat capetele tuturor balaurilor trecutului și acum așteaptă cu sufletul primenit să-și întâlnească Cosânzeana. Desigur, ex-a este o cxxxă ordinară, materialistă și nerecunoscătoare și nu înțelege de ce i s-a întâmplat nenorocirea, dar bine că s-a întâmplat, că altfel continua să doarmă în pat cu dușmanca, dar asta n-are nicio legătura!

Fosta, odată lansată virtual și social, a descoperit că în lume mișună și alți Costei, mai reușiți decât al ei de-acasă și reușiții ăștia o flatează cu like-uri și complimente, în timp ce Costel a ieșit (iar) să vadă meciul în oraș, cu băieții. A uitat demult de ce s-a combinat cu Costel, pe vremea când nu avea nici cont pe Facebook, nici job. Adevărat este că și el a uitat demult că rolul ei nu se reduce la cel de născătoare și crescătoare de Costei mici. În fine! Acum este independentă și poate avea orice Costel poftește. Sau așa crede ea!

În realitate, s-a aliniat frumușel la vitrină, alături de alte utilizatoare, care speră în taină să fie Costelul alteia măsura exactă a dorințelor ei, cum și Costel speră că fosta altui bărbat ar putea să fie zâna așteptărilor lui, într-un schimb reciproc avantajos. Va consuma câțiva Costei și va fi consumată la rândul ei, până va realiza că nu există Costelul perfect, decât pe Facebook. La fel și Cosânzenele perfecte.

La noi, la Slobozia, este și satul mic și, prin urmare, numărul de combinații posibile limitat, așa că, dacă nu ești atent, te poți trezi recombinat cu fostul, sau fosta, Doamne ferește! Când, într-un final, vei fi scos din joc în mod natural, pentru că nu mai îndeplinești cerințele pieței, se descurcă fiecare cum poate. Există alcool, pisici, antidepresive, Netflix. La alegere. Spor la iubit!

Alte articole ale Manuelei, aici

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

De ce nu se mai căsătorește lumea?

Faceți mai mult seex, vă rog!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Ellis / 9 May 2020 3:03

    Te-ai inspirat cumva din melodia lui Romeo Fantastick-Noaptea pe la trei?

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro