Undercloud – ediția a opta – 22-31 august, Muzeul Țăranului Român

Lacrima Andra

31 July 2015

Lacrima AndraFestivalul de teatru independent, „Undercloud” promite să fie evenimentul verii în Bucureşti, în ultima săptămână a lunii august, mai precis din 22 până în 31 august, la Muzeul Ţăranului Român. Evenimentele anunţate ale celei de-a VIII-a ediţii acoperă de la paleta spectacolelor, la cea a premiilor şi a lansărilor de carte, cam toată paleta ofertei pentru un eveniment cultural atractiv. Mai rămâne ca bucureştenii să valideze eforturile organizatorilor.

Festivalul propune spectatorilor pe parcursul celor 10 zile 33 de spectacole grupate în trei secțiuni:

Concurs (cu 12 spectacole),

Invitaţi din România (Oana Pellea, Marian Ralea, Florin Piersic jr., Claudiu Bleonț)

Invitaţi din Străinătate cu focus pe Republica Moldova, însă nu vor lipsi participanţi cu spectacole din Israel (Niko Nitai) sau Italia.

Amatorii de lectură n-ar putea rata lansările cărţilor: Omul din care a fost extras răul, a lui Matei Vişniec şi Hamlet şi nebunia lumii, a lui Octavian Saiu.

undercloud 2015

Stefan Câlția și-a dat acordul ca afișul festivalului UNDERCLOUD să fie realizat dupa una dintre lucrările sale: Primavara, 2015.

Din juriul festivalului fac parte regizorul Sanda Manu, dramaturgul Matei Vişniec, teatrologul Irina Ionescu, actorul george Ivaşcu, teatrologul Octavian Saiu.

În premieră, în cadrul festivalului va fi lansat şi Premiul Teatru-Liber Under any Cloud, acordat teatrului de stat care susţine teatrul independent. În acest an, Teatrul Bulandra primeşte acest premiu pentru spectacolul Arta de Zasmina Reza.

Deschiderea festivalului va avea loc, sâmbătă, 22 august, la ora 19:00, la Muzeul Ţăranului Român, Sala Mare, în prezenţa preşedintelui Chris Simion.

Biletele pot fi achiziţionate de pe: www.bilete.ro,. Preţul unui bilet este de 35 RON.Citiţi şi

O seară de răsfăț, numai și numai pentru ea…

Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea

Anton Cehov, oglinda complexelor noastre

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
486 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro