Va veni o vreme când nu vor mai exista femei frumoase

13 June 2020

Va veni o vreme când nu vor mai exista femei frumoase. Adică, într-un fel vor exista ele, însă nu vei ști dacă-s frumoase pentru că atunci nu vor mai fi fete urâte cu care să le compari ca să-ți dai seama dacă-s frumoase sau nu. Pentru că toate femeile vor fi la fel. Într-un fel.

De când lumea și pământul au existat tot felul de metode și licori și unsori de care femeile se puteau ajuta să-și sporească frumusețea, acolo unde era puțină, sau să o facă să apară dintr-o deplină urâțenie, acolo unde, evident, nu era deloc. Uneori mă gândesc că știința s-a ocupat mai mult de corpul femeilor decât de altele, dar ce prostii vorbesc? Există „mai mult” sau „prea mult” când vine vorba de trebuința de frumusețe a femeii?

Acum, mai ceva ca în urmă, bine, date fiind și noile skills-uri ale științei, orice femeie poate să arate cum vrea. Bani să aibă. Și o fotografie sau un vocabular suficient de dezvoltat astfel încât să-i poată descrie medicului frumusețea plăsmuită de mintea ei. Doar în punctul acesta să aibă mare grijă, în caz că fotografia lipsește sau în caz că-și dorește o frumusețe nemaifotografiată până atunci, să nu care cumva să încurce fruntea joasă cu fruntea înaltă, un albastru delicat al ochilor cu o culoare mai intensă, bucle fine fâlfâind în vârf cu un păr cârlionțat care arată divin atunci când șiroiește de apă, sprâncene asortate cu părul sau neasortate cu părul, gropițe sau maxilare tăiate pătrat sau oval, buze ca bobocul de bujor sau ca a rățuștelor, culoarea pielii nu mai zic – că atâta risipă de argile și alte minerale în producerea de tencuială decorativă nu mai este deloc sustenabilă – bustul, talia, picioarele, toate trebuie fasonate conform dorințelor, totodată și a standardelor de frumusețe din acel moment.

Va veni un timp când numai dacă vrei tu rămâi urâtă. Totul va fi extrem de simplu, vârsta nu va mai avea nicio importanță, de fapt cred că nici nu vor mai fi femei peste 20 de ani, și bineînțeles, toate femeile vor muri extrem de tinere și frumoase la o vârstă relativ înaintată.

Mai mult, atunci nu vor mai exista femei înșelate pentru că bărbaților li se va părea inutil să-și înșele partenera care-i egală în frumusețe cu o altă femeie, cu oricare altă femeie. Bine, nici nu s-ar ajunge până acolo pentru că înainte de a fi împreună, bărbatul îi va spune femeii care este idealul lui de frumusețe iar aceasta, dacă și numai dacă îl iubește cu adevărat, va merge la un salon de ăla special unde se va prelucra conform fanteziilor lui.

©Coco Rocha

Unele dintre acestea deja se întâmplă, dar imaginați-vă cum vor arăta toate în viitor? Cum vor privi acele femei la fotografii cu femei din trecut, ce gânduri le vor trece prin minte, cum se vor mai întreba ele de ce noi am insistat să purtăm riduri, celulită, colăcei, vergeturi, păr cărunt, buze subțiri sau piele neuniform colorată. Cu siguranță le vom părea complet nesăbuite.

A fost un timp când femeile credeau în superstiții, de exemplu, când gropițele din obraji erau puse pe seama sărutului unui înger, dar acum știm de unde vine totul și unde se creează totul. Nu de la mama natură, nu că așa te-a dat Dumnezeu, ci cum te modelează medicul estetician.

Citiți și Frumusețea nu este o ocupație

Știința va face totul posibil, totul e să aveți răbdare. Gândiți-vă că acum câțiva ani nu multe puteau visa la niște picioare fără păr, ei, acum oricine se poate descotorosi de păr cu destul de mare ușurință.

Un lucru ar mai fi de discutat, după ce toată lumea va fi plină numai de femei frumoase, ar mai exista nefericire, ar mai exista invidie, nemulțumire, răutate în orice fel? De aia zic că tehnologia ar trebui să meargă mai departe și să facă toate femeile bune la suflet. Să facă niște pilule pe care femeile să le ia în funcție de problema/boala pe care o are, cum ar fi piulule-pentru-înțelegere-pentru-atunci-când-merge-în-oraș-cu-băieții sau pilule-pentru-blândețe-față-de-mama-lui sau chiar pilule pentru-prietenie-adevărată-între-femei.

Totul va fi posibil și chiar mai mult decât atât, mai mult decât mintea mea obișnuită cu firescul și cu urâtul și cu capacitatea redusă de înțelegere, poate gândi.

Poate cineva se întreabă acum de ce doar femeile să caute să-și atingă idealul standard de frumusețe, de ce nu și bărbații poate vă întrebați.

Pentru că bărbații sunt deja prea frumoși, atât intelectual, cât și fizic, și evident nu au nevoie de nicio îmbunătățire.

Pe Simona o găsiți și aici

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Bărbaţii aleg întotdeauna pe cine au ei chef. Şi se vor alege întotdeauna cu cine au ele chef

6 secrete care te ajută să arăți fabulos fără machiaj

Salutări de la Veneția

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro