Viața e prea scurtă ca să nu putem zâmbi mai des

12 December 2021

Statisticile spun că suntem ultimii din Europa la igiena orală!

 • doar 45% dintre români se spală pe dinți de două ori pe zi
 • 10% folosesc acest mijloc de profilaxie doar de câteva ori pe săptămână
 • românii consumă în medie 1,5 tuburi de pastă de dinți/an și
 • înlocuiesc periuța o dată la un an și jumătate!
 • 90% dintre români nu au folosit niciodată o periuță interdentară, iar
 • 45% spun ca utilizează ața dentară o dată pe săptămână.

CUM AR FI NORMAL

Să ne spălăm pe dinți de două ori pe zi timp de minimum trei minute, să schimbăm periuța o dată la maximum trei luni și să utilizăm periuțe interdentare sau ață dentară. Cât să fie de greu, de scump, de neplăcut?

Soluția pentru a avea dinți sănătoși toată viața și să nu avem nevoie să apelăm prea curând la fatetele dentare? Periaj corect executat, cu o periuță adecvată (moale) și cu o pastă de dinți care asigură îngrijire orală completă. Pentru că o igienă orală precară mai poate avea încă o consecință neplăcută: limba alba.

PASTA PERFECTĂ

Pentru cei care caută pasta perfectă, ce poate transforma rutina într-o experiență vie, colorată, aromată, precursor al fericirii chiar, și să fie și cea mai avansată ca formulă și cea mai eficientă ca rezultate, avem vești bune: CURAPROX a adus în România colecția de paste de dinți BE YOU – șase paste, șase arome, șase culori, cu misiune și funcție bine programate – să fie garantul sănătății orale și al celei mai bune dintre stările de spirit posibile, dimineața și seara. Pentru că niciuna nu are voie să fie precară! Viața e prea scurtă pentru ca să nu putem zâmbi mai des. 🙂

BE YOU by CURAPROX – soluția completă

– previne apariția cariilor

– previne apariția plăcii dentare

– previne depunerile de tartru

– menține sănătatea gingiilor

– asigură prospețimea de durată a respirației

– are efect de albire enzimatică.

 

CURAPROX are formula cea mai puternică pentru zâmbetul care întinerește, împrietenește, îndrăgostește…periuțele și pastele cele mai performante! 

the rising star, the challenger, the explorer, the pure happiness, the candy lover, the day dreamer

Șase culori, șase arome seducătoare, șase mesaje la alegere. BE YOU, declanșatorul tuturor stărilor bune de început și de sfârșit de zi. Toate produsele de îngrijire orală CURAPROX se găsesc în farmacii și pe site-ul DENT-A-AMERICA 2000. www.dent-a-america2000.ro.

Despre CURAPROX

CURAPROX, brand elvețian premium de îngrijire orală, cu o istorie de 48 de ani, aflat în top 10 mondial (importator DENTA AMERICA 2000), deține formula cea mai eficientă pentru îngrijire orală completă: periuțele și pastele cele mai performante, dispozitive de curățare interdentară, ape de gură de uz curent și medical, post intervenții, aflate în topul celor mai apreciate în lume.Citiţi şi

Cât să fie de greu, de scump, de neplăcut? 

Femeia care știe câștigă mereu

Când poate orice femeie zâmbi ca Julia Roberts

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro