Vrei repede un păr sănătos? Keune!

6 December 2010

Când vine vorba despre păr, piele, unghii, femeile îşi doresc rezultate rapide şi vizibile. Nu mai au nici răbdarea, nici cheful şi nici timpul necesar pentru a face tratamente lungi şi repetate doar pentru a obţine ceva rezultate firave, chiar dacă sunt promiţătoare. Şi atunci?

Ei bine, această dorinţă a pus la treabă industria produselor cosmetice, iar Keune s-a pregătit temeinic să răspundă exigenţelor sporite ale femeilor moderne şi… nerăbdătoare.

În urmă cu cinci ani, chimiştii de la laboratoarele Keune au pornit cercetările şi iată că, acum, propun nouă linii de produse pentru îngrijire capilară, capabile să ofere rezultate rapide şi de durată.

Dedicate fiecărui tip de păr şi fiecărei probleme specifice, produsele Keune îşi onorează promisiunea de a fi soluţia eficientă pe care o aşteptam pentru: părul deshidratat, degradat sau poros, lipsit de volum, stălucire, cu tendinţă de cădere, colorat, ondulat, drept, moale, rebel, sau pentru scalpul afectat de excesul de sebum sau de mătreaţă. Au uitat ceva? No way! 🙂

Soluţia Keune Care Line are la bază un cocktail inovator din 5 minerale esenţiale, a cărui formulă nu conţine ioni metalici şi este absorbit imediat de celulele vii.

Mineralele esenţiale, cu beneficii multiple pentru întregul organism, sunt recomandate a fi luate şi pe cale orală, ca suplimente alimentare. Dar produsele Keune îşi propun să acţioneze eficient chiar la nivelul scalpului. Hrănesc şi hidratează pielea capului şi creează adevărate bariere de protecţie ce prelungesc durata efectelor: cuticule netezite, fir întărit, flexibil şi strălucitor, volum crescut al părului.

Iată care sunt mineralele esenţiale alese pentru a trata şi îngriji durabil scalpul şi firele de păr.

 • Zincul: antioxidant, vindecă şi stimulează regenerarea celulară.
 • Cuprul: element-cheie în asimilarea şi stabilizarea fierului; în procesul de cheratinizare şi de creştere a firului de păr.
 • Siliciul: rol vital în formarea de colagen şi a ţesuturilor de legătură.
 • Fierul: este transportor de oxigen şi ajută la oxigenarea optimă a tuturor ţesuturilor
 • Magneziul este un participant major în reacţiile enzimatice ale carbohidraţilor şi proteinelor.

Dar inovaţiile Keune nu se opresc aici. Fiecare linie de tratament are ingredienţi specifici pentru a se adresa specific problemelor de sănătate ale scalpului şi ale părului.

După eşecurile repetate ale încercărilor tale de a ajunge să fii invidiată (şi) pentru podoaba capilară – alfa şi omega feminităţii, ţi-e greu să crezi că se poate? One more try, lady! Testează produsele Keune Care Line în saloanele care le-au ales pentru clientele lor şi apoi spune-ne dacă am exagerat cumva :).

Keune oferă trei premii constând în servicii complete – diagnoză, tratament Spa şi coafat, precum şi 20 de vouchere cu o reducere specială pentru cititoarele catchy care doresc aceleaşi servicii.

Înscrie-te aici şi postează povestea povestea ta de iubire. Succes!

Află mai multe despre produsele Keune Care Line aici.
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Qualia / 27 December 2010 15:21

  Buna. Ma lamureste cineva cum e cu voucherul? Trebuie sa fi inscris la vreun concurs? Daca nu, e valabil printat? Multumesc

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro