Vrei să știi de ce fug bărbații de tine?

25 July 2018

Pentru că, deși în buletin aparții sexului frumos, în realitate nu lași să se întrevadă prea mult asta. Ești o femeie independentă (bravo!), dar ții să arăți asta cu o duritate masculină. Parezi lovituri inexistente (dar despre care intuiția ta care nu te înșală niciodată îți șoptește că sunt iminente), anticipezi dezastre ce încă nu s-au întâmplat și te aperi ca o citadelă invadată simultan de mai multe armate… Dar, ce să vezi? Nu te atacă nimeni… Doar un bărbat care, culmea, chiar îți place!, încearcă să se apropie de tine…

Cine nu te-ar cunoaște ar putea spune că ești ușor desprinsă de realitate și că lumea în care trăiești tu este mult mai agresivă și mai pocită decât cea reală. Cine nu te cunoaște ar putea spune că, de fapt, tu vrei să rămâi singură, dar încă nu ai conștientizat asta. Cine nu te cunoaște s-ar putea întreba, pe bună dreptate, de unde vine această misandrie. Da, nu ești nimic din toate acestea. În realitate, în miezul sufletului tău, îți este frică. Dincolo de carapacea scorțoasă, îți este frică de o posibilă nouă suferință care, așezată pe rănile vechi, ar putea face ravagii…

Sophia Loren neepilată

Dar nu poți trăi așa, guvernată de frică, permanent pe picior de război cu tine însăți, în primul rând, și apoi cu lumea întreagă. Nu poți continua să-ți renegi esența, să te ascunzi în spatele hainelor sau a unor trenduri străine de principiile tale, doar pentru că ele îți oferă un imaginar scut. Da, mă refer la alegerea ta de a nu te mai epila. Nu ești în conflict cu nimeni, poate doar cu tine însăți și angoasele personale! Însă, renunțând la tot ceea ce cândva știu că ai apreciat, nu vei rezolva nimic, poate doar să te izolezi tot mai mult. Dacă ai face-o din convingere, ar fi altceva, dar doar pentru că așa ai senzația că transmiți un mesaj de forță, cu speranța ascunsă că odată și odată un bărbat va trece cu brio de toate aceste ziduri ale tale, ignorând faptul că este în permanență testat și pedepsit pentru fapte pe care nu le-a comis (dar ar putea, după mintea ta) este, cu siguranță, o alegere greșită.

Fii femeia care știu că se ascunde acum în spatele tuturor acestor construcții artificiale. Renunță la ele! Îngrijește-te pentru tine. Începe să-ți iubești corpul, să-l respecți, mai ales că ai la îndemână tot ce-ți trebuie pentru asta. Cu alte cuvinte, nu ai nicio scuză! Revino-ți, draga mea. Nu te mușcă nimeni mai rău decât deja o faci tu… așa că nu te mai mira, filosofic, de ce oare fug toți bărbații de tine. Nu ei fug, fii pe pace, tu ești cea care îi gonești prin tot ce faci. Ține minte asta! Mai ales când ridici brațul…Citiţi şi

Nu putem amâna să fim fericite până când suntem mai slabe

Am 31 de ani și am depresie – o confesiune manual

Bărbații care par slabi sunt evaluați mult mai negativ decât femeile care par puternice

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Icsela / 26 July 2018 21:44

  Penibil. Tot reveniti cu tema asta. Rolul femeii pe lumea asta este sa satisfaca placerile barbatilor?

  Corpul meu poate face ceva mai mult de atat. Picioarele paroase m-au purtat pe creste de munti, bratele paroase au inotat in fel si chip in mare, sprancenele nepensate m-au protejat in timpul unei prezentari de business cand ma treceau sudorile de emotie, iar clitorisul ascuns sub par mult mi-a oferit placeri nebanuite.

  De ce corpurile noastre trebuie reduse la placerea altora? De ce trebuie sa corespunda unor tipare? De ce nu le credem pe femeile care aleg sa fie fericite cu par pe ele? De ce alte femei decid ca cele care aleg sa isi pastreze pilozitatea sunt frustrate, nefericite si nesatisfacute sexual?

  Daca pilozitatea altcuiva te deranjeaza, eu cred ca frustrarea si neincrederea e la tine. Parul de subratul meu nu se ia. Nu il face pe al tau mai paros.

  Iar cat privește grija ta fata de barbatii din viata femeilor neepilate, te asigur ca nu duc lipsa. Aceste femei nu vor sta langa cineva care nu le respecta deciziile.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro