Vrei un păr tânăr? Keune!

15 December 2010

TEHNOLOGIA ANTI-AGEING. PRODUSELE DE INGRIJIRE DEVIN SOFISTICARE SI MULTIPOTENTE

Dacă vă gândeaţi că părul nostru nu îmbatrâneşte, ei, bine, avem o veste proaspătă şi nu tocmai bună – da, părul, ca şi pielea, se degradează în timp, îşi pierde strălucirea, flexibilitatea şi forţa. Şi normal ar fi, dacă tot ne dorim cu ardoare să conservăm cât mai mult posibil tinereţea, să încetinim procesul de îmbătrânire. Şi acum, chiar avem la dispoziţie tot ce ne trebuie pentru asta.

S-a demonstrat cu argumente clare că firul de păr îmbătrâneşte. Rezultatul? Rădăcina fibrei capilare slăbeşte, se devitalizează treptat şi în final îşi pierde funcţia de a hrăni părul. Care îşi subţiază firele şi părăseşte scalpul pentru totdeauna.

Sună înspăimântător, dar acesata este realitatea. Să ne bucurăm însă că o echipă întreagă de medici şi chimisti de la Laboratoarele Keune – printre puţinele laboratoare de cercetare rămase în Europa – şi-au concentrat eforturile pentru binele capului nostru. Astfel au apărut noile game anti-ageing, Design Line, pentru tratarea şi repararea firelor de păr.

Cum functionează? Aşa cum cremele, serurile şi alte tratamente faciale includ diveşi agenţi anti-ageing, la fel se întamplă şi în cazul gamei Design Line. Tehnologia care stă la baza tuturor produselor de numeşte DLP2 (double layer protection) – un sistem dublu de protecţie a firului de păr, asemenea unor scuturi. Unul protejează împotriva razelot UVA şi UVB, celălalt, împotriva agenţilor oxidanţi din mediu, prin extractul pur din sâmburii de strugure.

Vă întrebaţi poate de ce este atât de importantă protecţia solară a firelor de păr? Pentru că, la fel ca şi în cazul pielii, razele UVA/UVB distrug bariera lipidică. Consecinţele sunt dezastruoase: părul devine casant, mat, lipsit de vitalitate. Dacă ar fi să facem un top al celor mai mari inamici ai părului, soarele ar ocupa primul loc, înaintea poluării sau a căldurii în exces.

Utilizarea foen-ului, a ondulatorului sau a plăcii de întins părul, dezvoltă un efect de “spargere” a cuticulelor. Imaginaţi-vă cum ar fi să aplicaţi un fier de călcat direct pe piele. La fel se întamplă şi cu fibra capilară atunci când folosim placa fierbinte. În plus, doamnelor, dacă  părul vostru este vopsit, intensitatea culorii va scădea mult mai rapid. Iată de ce produsele cu factor de protecţie termică reprezintă o necesitate, mai mult decât un moft. Toate produsele Keune Gesign Line conţin acest factor.

Mie mi-a placut Keune Straight Cream. Este un produs pentru îndreptarea părului, care îl protejează de căldură şi îl lasă strălucind de sănătate. Ce m-a mai încântat? Faptul că-mi protejează continuu firul de păr, eliberând treptat substanţe de regenerare şi protecţie împotriva agresiunilor termice şi mecanice. În plus, formula produsului are înglobată o proteină marină extrem de rară ce “umple” pur şi simplu zonele degradate de la suprafaţa firului de păr.

O alta veste bună: s-a descoperit substanţa capabilă să stopeze în proporţie de 100% căderea firului de păr şi în acelaşi timp să regenereze fibra capilară. Se numeşte Takanal şi a fost descoperit din întamplare de medicii japonezi în timp ce efectuau o serie de teste asupra femeilor aflate la menopauză. După cum se ştie, odată cu vârsta, firul de păr se subţiază şi de multe ori cade, fără a se mai regenera. Acest proces începe în jurul varstei de 50 de ani. În urma testelor, s-a dovedit ca Takanal-ul are capacitatea de a reţine firul de păr în faza de creştere şi în plus de a stimula creşterea altor fire noi. Cu alte cuvinte, rădăcina firului de păr va reacţiona ca şi cum vârsta biologică a femeii se situează în jurul perioadei de 30 de ani.

Această  substanţă miraculoasă a fost cumpărată şi patentată în exclusivitate de Keune, fiind introdusă în gama Care Line Derma Activating.

Aşadar, aveţi acum ocazia să vă împrieteniţi cu părul vostru, indiferent de vârstă. Vă aşteptăm la Keune!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro