12 aprilie 2021 – Luna Nouă în Berbec aprinde cu adevărat un foc sub noi!

12 April 2021

Odată cu semnul Berbec, începe un nou ciclu de viață. Berbecul, spiritul primăverii, este aprins, plin de inițiativa și gata să conducă și să dea naștere unei vieți noi. Berbecul este liderul sau pionierul zodiacului. Întruchipează pasiunea, charisma și entuziasmul pentru noi aventuri mentale sau fizice.

O lună nouă are întotdeauna magia ei pe care o revarsă și asupra noastră în scopul inițierii unor noi activități care să ne apropie încet, încet, de divinitate, de lecția noastră de viață. Luna Nouă în acest semn este puternică și benefică unor începuturi proaspete ce ne vor pune în lumină identitatea, autenticitatea, măiestria noastră. În semnul de foc al Berbecului, un foc grăbit, noile începuturi sunt favorizate prin acțiuni directe, inventivitate, încredere personală.

Energia de foc a Berbecului oferă optimism, îndrăzneala, capacitate de a lupta, “să mergem înainte”, deci un îndemn cosmic către speranță, încredere. Este cel mai bun moment pentru dezvoltarea obiectivelor personale, să încercăm ceva nou, de pionerat, dar fără să fim agresivi. Așa cum natura învie și noi putem reînvia pe un alt nivel, dacă reevaluăm relația noastră cu noi înșine, dacă facem schimbări importante în viața noastră. Este cea mai bună perioadă să ne bazăm pe noi înșine, să căutăm fericirea în noi fără a da vină pe ceilalți că nu aduc fericirea în viața noastră. Este un moment bun pentru a ne revitaliza prin experiențe care implică ceva nou.

Dacă mergem pe calitățile inferioare ale Berbecului, atunci această luna nouă ne va ține sub stres, nesiguri și legați de orgoliu, aroganță, cruzime, nerăbdare, dorința de a-i controla pe ceilalți, judecăți superficiale, minte îngustă și prea multe opinii.

Cu toate acestea, această Lună Nouă ne spune că ne putem recâștiga securitatea dorită dacă ne legăm de calitățile superioare ale Berbecului care sunt latente în interiorul nostru: să acționăm independent și nu co-dependent, să fim curajoși, să ne asumăm riscuri sănătoase, să propagăm adevărul, să-i încurajăm pe ceilalți să fie ei înșiși. Mai presus de orice, trebuie să ne încredem în Domnul în orice vreme!

Este timpul să ne simplificăm viață, să nu mai pornim un război din fiecare lucru mărunt, să nu mai dorim să câștigăm în orice discuție, să nu mai dorim să-i schimbăm pe ceilalți, să nu mai călcăm peste ceilalți. De asemenea ar fi mai simplu să nu agonisim prea multe. De obicei când ai prea multe, apare grija ce să faci cu ele. O viață liniștită și plină de pace este posibilă chiar și în această lume agitată, dar pentru asta fiecare dintre noi trebuie să aducă pacea în el însuși (Berbec).

Dacă semnul lunației ne arată ce posibilități avem, casa astrologică activată arată domeniul de viață adus în centrul atenției. Luna Nouă în Berbec și în casa I, o casă naturală a Berbecului, aprinde cu adevărat un foc sub noi! Mai mult decât orice altă luna nouă a anului, aceasta are potențialul de a aduce schimbări majore. Această luna nouă este aici pentru a ne învață despre sinele nostru și despre cum să menținem o relație sănătoasă cu sinele nostru; în primul rând trebuie să învățăm să ne iubim pe noi înșine, să ne cunoaștem pe noi înșine și să ne bucurăm de propria noastră companie. Această lunatie ne ajută să ne redescoperim setea de viață, natură pasională și să urmăm planurile personale cu mult curaj.

Această Luna Nouă în Berbec în casă I este  despre depășirea obstacolelor, astfel încât să ne putem îndeplini aspirațiile. Este timpul să credem cu putere în noi, în unicitatea și divinitatea din noi, să luptăm pentru credințele noastre, să ne îmbrățișăm latura independentă. Acesta este un apel de a ne acorda cu energiile cosmice astfel încât să ne putem găsi scopul și locul în ordinea cosmică. Când ne acordăm la legile cosmice, energiile noastre sunt modelate de tiparele arhetipale ale vieții și simțim din plin infuzarea cu energii profunde. Așa trăim în armonie cu cosmosul, cu ceilalți și, cel mai important, cu noi înșine.

Să fiți binecuvântați!

Mulțumim, Adriana Tudosă

Horoscopul pentru fiecare zodie pentru această Lună Plină,

aici.Citiţi şi

The Worst Person in the World

Motive de optimism pentru 2022

Fii tu, fii slabă, uită-ți independența, lasă-te cucerită și alintată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro