14 pentru orgasm

22 January 2011

Nu, nu 14 bărbaţi, ci 14 ajutoare. Există alimente-minune care îţi sporesc energia, îţi ascut memoria sau combat celulita. Dar sunt câteva care slujesc unui scop mai… sexy: afrodisiacele! Încearcă-le şi orgasmul nu va mai fi doar un vis.

Afrodisiace

Ardeiul iute

Capsaicina (asta, ca să fii o cunoascătoare 🙂 ) intensifică circulaţia, măreşte presiunea sângelui şi stimulează terminaţiile nervoase. Rezultatul? Te vei simţi mai… dispusă.

Asparagus şi avocado

Vitamina E ajută organismul să transforme sângele într-un cocteil hormonal de testosteron, estrogen şi progesteron. Efectul? Creşte volumul clitorisului şi lubrifiera vaginală.

Bananele

Potasiul este un element-cheie pentru forţa muşchilor, în general. Urmarea? În timpul orgasmului, contracţiile vor fi mai intense.

Ciocolata

Feniletilamina din cacao este un stimulent al stărilor difuze de bine şi excitaţie care fac sexul să pară cea mai bună idee.

Pepenele roşu

Citrulina duce la o creştere a cantităţii de oxid nitric, vasele de sânge se vor relaxa, grăbind circulaţia, iar tu vei fi mai uşor şi mai rapid „stârnită“.

Rodiile

Îşi datorează forţa pasională antioxidanţilor, care protejează vasele de sânge, permiţând sângelui să treacă prin ele în cantitate mai mare. Consecinţa? Oh… Sensibilitate genitală mai mare.

Somonul, nucile, seminţele de dovleac şi de in

Sunt pline de acizi graşi omega-3, care menţin la vârf producţia de hormoni sexuali.

Stridiile

Mustesc de zinc, un mineral care declanşează producerea de testosteron, legat de un apetit sexual crescut.

Vanilia

Stimulează uşor nervii, făcând senzaţiile sexuale încă mai plăcute. Deci, desertul preferat – îngheţata cu vanilie!

Vinul roşu

Relaxează şi, datorită resveratrolului, antioxidantul-minune, ajută la intensificarea circulaţiei. Înainte şi… după.

Acum, rămâne la alegerea ta ce şi cât consumi din fiecare sau ce cocteil exploziv î(ţ)i pregăteşti pentru o noapte… albă. Să nu te temi că vei deveni femeia căreia “îi place să umble la şliţ”. Dacă e al aceluiaşi bărbat, nu poate decât contribui la a wonderful long term win-win relationship. 🙂Citiţi şi

Gustă noua Milka, mai tandră ca oricând

Bărbații care par slabi sunt evaluați mult mai negativ decât femeile care par puternice

Trei motive pentru care sunt tot mai mulți bărbați singuri pe termen lung

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 22 January 2011 13:15

  In termeni alimentari naturisti…, un meniu Perfect pentru ore de neuitat !
  Totusi am curajul sa nuantez ca noi Femeile in general stam bine dintotdeauna cu cunostintele despre Seminte si Satisfactia de a ne hrani pe noi si cei iubiti cit mai sanatos si de ce nu…si cit mai Afrodisiac!
  Ce sa ne facem cu sexul Puternic …care dupa o zi de extenuare mentala si fizica se uita la noi ca la ‘felul Paisprezece’, daca le oferim la o cina stil-cinci elemente-, ultimele doua ingrediente adaugate -cocktailului energetic- fiind curcuma si ingwer ( cu efect catalitic dar usor digerabil chiar si pentru un stomac sau organism ce detine de la natura destul din elementul Foc):),pentru ca in ultimile citeva ore inainte de a incheia corvoada,au urmarit pe fundalul monitorului cerebral nimic altceva decit un Steak in singe?
  Ei bine…imaginatia si programarea mentala, flexibilitatea de a proba si altfel de sosuri decit cele singerii, probabil ajutat si de modul de servire ca de exemplu unul asemanator scenei din filmul “Color of night” cu Bruceeee Willis, unde sexoasa si mistica nimfa intii apare si dispare ,dupa care surprinde cu un meniu neasteptat impachetat numai intr-o danteluta alba…POATE PROVOCA intradevar Dilatatii puternice De Vase CAPILARE!

  http://www.youtube.com/watch?v=N1uGj1GLSLA

  http://www.youtube.com/watch?v=Nh2K7QWuZsI

  Bon apetit !

  DO YOU LIKE FRENCH CUISINE??? yamiiii hahahhahahahhaha

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro