18 ianuarie 2022 – Luna Plină în Rac: fiecare sfârșit aduce un nou început

18 January 2022

“Luna, memoria noastră, este în semnul ei domiciuliu (Rac) și acum reflectă privirea Soarelui în Capricorn. Polaritata Rac –Capricorn se ocupă de echilibrarea unor energii ce au în comun preocuparea pentru familie, carieră, viață socială, responsabilități de lungă durata, autorități, neam, rădăcini, trecut, patriotism, ambiții profesionale. Ambele semne vor să construiască ceva durabil, dar în timp ce Racul vrea să construiască o casă, o familie, o emoție, Capricornul vrea să construiască un stat, un imperiu, o afacere, o carieră puternică.

Acum, Luna pe gradul 27:51 Rac în opoziție cu Soarele pe gradul 27:51 Capricorn (faza de Luna Plină în Rac) ne cere să găsim un echilibru între familie, neam, rădăcini, trecut, sensibilitate și  carieră, viață socială, responsabilități de lungă durata, autorități, rigiditate. Capacitatea de a “îngriji” a Racului devine în Capricorn o capacitate de a “îngriji “obiectivele, cariera, ambițiile profesionale și lucrurile despre care credem că ne dau siguranță și notorietate. La nivel inferior, ambele semne ne transformă în robi temători ai familiei și carierei.

Iar această Luna Plină în Rac aduce în atenția noastră dezechilibrele create de temerile noastre legate de familie, părinți, tradiții, neam, carieră, funcții, fundații solide, planificări pe termen lung, stabilitate, autorități.

(…)

Racul este conducătorul vieții de familie, dar dincolo de aceste legături de familie, această energie vorbește despre suflet, despre stabilitate interioară, despre acel loc care ne da siguranță și pe care îl putem găsi în interior. Acel loc care este cu adevărat casa noastră și nu are nimic de-a face cu casa în care trăim. Luna Plină în Rac ne poate binecuvânta cu amintirea naturii eterne a sufletului noastru, în timp ce Soarele în Capricorn ne luminează calea, ne oferă tenacitatea de a urca și înțelege natură noastră divină.

Din moment ce Luna Plină acționează tot timpul ca un judecător astral ce dă verdicte, acesta este un moment când trebuie luate decizii cu privire la o relație de muncă, familie, carieră, țară, autorități, străinătate, cursuri superioare, muncă în străinătate, sistem de valori și credințe, justiție divină, legalitatea unei hotărâri judecătorești, probleme legate de străini, în domeniul religios, filosofic, politic, esoteric (Luna Plină este în casa IX). Apar informații prețioase legate de străinătate, negocieri în străinătate, învățământ superior, legislație, funcționarea sistemului judiciar, religie, comerț cu țări străine. O Luna Plină în casa IX ne pregătește pentru schimbare, dar schimbarea vine prin credință, adevăr, prin Dumnezeu. Aici suntem ajutați prin ghizi spirituali, intuiție, rugăciuni, vise, premoniții, să vedem lumina de la capătul tunelului, ni se oferă o perspectiva pentru viitor. Luna Plină în casa IX strălucește de multe ori după un eveniment dureros: o carieră care se încheie, o căsătorie prăbușită, o pierdere, când suntem dezamăgiți. Conștientizăm că legile divine sunt adevăratele legi indiferent de circumstanțe. O călătorie, o carte, un studiu, un curs nou, un simbol, noi posibilități, o rugăciune, pot schimba perspectiva și, prin urmare, activitatea de zi cu zi.

Citiți și Horoscop 2022

Luna Plină în Rac ne reamintește că fiecare sfârșit aduce un nou început, la fel cum apa găsește o cale de trecere, la fel și noi putem găsi acum o cale de a ieși dintr-un impas care ne afectează emoțional, care ne afectează securitatea fizică și casnică. Este cel mai bun timp să cerem îndrumare divină, să purificăm sufletul nostru cu această aghiasmă astrală trimisă asupra noastră.

Influența majoră a acestei lunații este asupra celor născuți în jurul datei de 18 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanță,  dar și pentru cei care au planete în jurul gradului 28 Rac, Capricorn, Berbec, Balanță.

Este un timp pentru iertare, comunicare pozitivă, veselie, să uităm de rău și să îmbrățișăm binele. Cineva acolo sus ne iubește, iar noi trebuie să răspundem tot prin iubire.

Să fiți binecuvântați!”

Mulțumim, Adriana Tudosă!

Citiți și Horoscopul Lunii Pline în rac din 18 ianuarie 2022Citiţi şi

Noi, generația cu cheia de gât…

Maternitatea – o alegere fină și complexă

De ce să nu-l iubesc?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro