22 august: Luna Plină Albastră în Vărsător – primim a doua șansă

22 August 2021

“Pe 22 august 2021, suntem invitați să participăm cu toții (Vărsător) la a două Luna Plină în Vărsător, o lună plină “albastră”, prietenoasă, ce poate aduce o a două șansă (prima luna plină în vărsător a fost  pe 24 iulie 2021). Lunile Pline Albastre sunt rare și sunt considerate benefice. Dacă prima luna plină a activat gradul 2 Vărsător, a doua lună plină activează gradul 29:37 Vărsător, un grad karmic de final. Cu alte cuvinte, această luna plină ne spune: ”dacă nu ai văzut prima dată când am aprins becul ceresc, poate vezi acum ce trebuie să faci, ce decizii trebuie să iei, ce trebuie să lași deoparte, încotro trebuie să mergi…”.

Cum faza de Luna Plină în Vărsător este un aspect de opoziție dintre Soarele în Leu și Luna în Vărsător, acest moment astral ne cere să găsim un echilibru între cele două energii implicate. Ambele semne vorbesc despre creativitate, una mai originală decât cealaltă, vor să fie “văzute” dar în felul lor, vor să fie percepute că deosebite. Ambele au un puternic simt al caracterului unic, al controlului, încăpățânare, mândrie. Unde este Soarele în Leu, vrem să fim văzuți și auziți, vrem să ne bucurăm de ceea ce viață are de oferit: iubire, copii, vacanță, proiecte creative, laude, aplauze, aprobare, atenție, medalii, distracții, riscuri speculative și bursiere. Luna în Vărsător vrea să recunoaștem legătura noastră cu ceilalți, că facem parte dintr-un grup, rețea și societate. Dacă Soarele în Leu este mândru și intens individual, nu se mulțumește cu faptul că este doar unul din membrii echipei, Luna în Vărsător prețuiește independența, dar și spiritul de echipă, comunitatea, munca în echipă, umanitatea.

Iar Luna Plină luminează conflictul dintre cele două energii și ce trebuie să facem pentru binele mai mare. Nu putem face totul, deci trebuie să facem niște alegeri. Leul și Vărsătorul sunt semne fixe, deci ori de câte ori avem o lună plină ce activează aceste semne, se pune un accent deosebit pe atitudinile inflexibile și încăpățânate, pe ego (Leul) și pe lupta pentru drepturi (Vărsător).

Această luna plină ne poate ajută să echilibrăm lupta dintre egoul personal și egoul ceilorlalti, dintre dorințele inimii noastre și dorințele celorlalți. Permite să ne confruntăm cu prejudecățile și temerile personale și ne ajută să devenim în mod activ parte a soluției. Această combinație Leu / Vărsător ne cere să fim cu o inimă caldă și cu o minte deschisă. Dacă nu am fost prea siguri de pașii următori, această lunație ne poate arăta o nouă viziune despre cine suntem și ce trebuie să facem în lume. Trebuie să fim atenți la întâlnirie uluitoare care „par” că se întâmplă fără nici un  efort, întrucât această lună aduce oamenii împreună. Visele, semnele, intuiția (vocea sfântă din noi) ne pot ghida foarte bine. Acesta este un moment bun pentru a ne înconjura de oameni cu aceleași idei, așa ne putem inspira reciproc.

Cum Vărsătorul este un semn de aer, un semn mental, este „purtătorul de apă” al umanității, această luna plină în Vărsător trimite asupra noastră noi concepte privind evoluția omenirii, libertatea, gândirea, relațiile umane corecte, nevoia de a servi, de a ajuta, implicarea socială, rolul tehnologiei în viața noastră,  cariera și adevărata vocație a sufletului, noi modalități de lucru.

(…)

Cred că a venit timpul să începem să fim profesorii gândurilor noastre, cuvintelor noastre, să propagam binele prin tot ceea ce gândim și vorbim, este un prim pas către armonizare, pace în suflet. Zi de zi trebuie să ne folosim gândurile și cuvintele într-un mod care să aducă bine în ceilalți, în lume, dar și în noi. Este cea mai bună alegere.

(…)

Această lună plină are o inflență deosebită asupra semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător – cei născuți în ultimele cinci zile ale semnului), dar și asupra semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Săgetător și Pești -cei născuți în primele trei zile).

Să fiți binecuvântați!”

Mulțumim, Adriana Tudosă!

A doua Lună Plină în Vărsător și zodiile, 22 august 2021Citiţi şi

Lună Nouă în Vărsător 21 ianuarie 2023 – energie nouă pentru modificările necesare viitorului

N-are cum să fie mai mult de atât! Sunt 18 ani la mijloc!

Luna Plină în Gemeni din 8 decembrie 2022 – continuăm pe drumul pe care ne aflăm sau luăm o cale nouă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro