4 decembrie 2021 – Eclipsă totală de soare în Săgetător (Lună Nouă): surprize!

4 December 2021

“Eclipsa totală de Soare în Săgetător, o Lună Nouă pe gradul 12:22 Săgetător, vorbește despre finalizări și completări sortite. Este o Eclipsă ce finalizează seria eclipselor pe axa Gemeni/ Săgetător începută în primăvară anului 2020.

Eclipsele marchează adesea momente de cotitură semnificative, cerându-ne prin fel de fel de experiențe dure să devenim mai buni decât suntem, să devenim versiuni mai bune ale noastre. Fără provocări, nu învățăm nimic. Experiențele ne aduc noi începuturi și finaluri semnificative. În timpul Eclipsei de Soare, Luna este între Pământ și Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pământeni, dar aprinde lumina în sufletele noastre arătându-ne adesea într-un mod destul de dur ce trebuie să lăsăm, să schimbăm, să inițiem în viața noastră. Această “pană în curentul cosmic”  devine un instrument prin care universul ne trezește, ne agită, ne smulge din tot ceea ce ne ține pe loc. Nu mai privi în trecut cu mânie, ci fii pregătit pentru noi oportunități de dezvoltare spirituală, umanitară și personală.

Temele Săgetătorului, semnul ce îmbracă această eclipsa, țin de expansiune, adevăr, dorința de creștere, dorința de libertate și vise mari pline de speranța unui viitor mai bun. Săgetătorul este un semn dual, iar imaginea sau simbolul folosit pentru această influență astrală este un centaur, jumătate om, jumătate cal. Partea animalică este plină de putere, energie dar influențată de dorințele de baza ale poftei, mâniei, lăcomiei, furie, mândrie.  Partea umană este arcașul, filosoful, călătorul, cunoașterea înaltă, răspândirea înțelepciunii, învățătura, religia.

Pentru unii influență eclipsei poate fi subtilă, în timp ce pentru alții poate fi destul de intensă indicând noi începuturi, schimbări radicale , știri neașteptate, surprize de tot felul.  Cei afectați de această Eclipsa de Soare sunt Săgetătorii, Gemenii, Peștii, Fecioarele, cei născuți în jurul datei de 4 decembrie, iunie, martie, septembrie. Casa din harta natală în care apare semnul Săgetător indică unde ne putem aștepta să vedem credințele noastre testate, contestate sau revizuite. Dacă aveți planete personale, ascendentul, casă VII –descendentul, casă X –casa carierei, casa familiei, pe gradul 13 sau în jurul acestui grad, atunci Eclipsa este foarte importantă și pentru voi.

Nu trebuie uitat că Săgetătorul este o forță cerească foarte puternică care ne da o putere extraordinară de a depăși adversitățile. Când totul pare fără speranță, Săgetătorul se ridică, lupta, depășește provocările cu zâmbetul pe buze.

Cultivați calitățile Săgetătorului – optimismul, bucuria, entuziasmul,  sărbătoriți viața, cereți înțelepciune și călăuzire.

Să repetăm mereu și mereuDivinul mă ghidează în tot ceea ce fac și vom  vedea diferența.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Citiți și Horoscopul Eclipsei Totale de Soare în Săgetător – 4 decembrie 2021

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

Mercur în mers direct prin Vărsător 5-23 februarie 2024 – horoscop

Horoscopul Lunii Noi în Capricorn – 11 ianuarie 2024, ora 13:57

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro