Acum, când te întreb ce s-a schimbat, tu taci

26 October 2019

Fă-mă să înţeleg ce s-a schimbat? Te-ai săturat să te simți viu, să te simți tânăr și îndrăgostit? Tu de ce taci când frumusețea te înconjoară.

Ţi-am dăruit cam tot ce se putea, fără să mă întreb vreodată dacă e prea mult sau prea puțin ceea ce aveam eu de oferit. A fost plăcerea mea să te răsfăț pentru că simțeam că explodez de prea plinul de bunătate din sufletul meu. Am construit iubirea pe din două pe vremea când știam un singur timp: prezentul. Acum sau niciodată. Dorința ta a fost mereu poruncă pentru mine și prezența mea dorință pentru tine. Hai, spune tu, așa-i că ne-a ieșit?

Pe vremuri ne plimbam goi prin viață, dezbrăcați de griji și plictiseală, nebuni de dragoste și dor, mereu după noi cu o listă lungă de dorințe, pe care în parte le-am îndeplinit.

Iar acum când te întreb ce s-a schimbat, tu taci. Gândește-te o clipă cum era mai ieri, când tu îți conduceai viața, și cum este acum, când viața te conduce pe tine. Eu doar întreb de ce te-a lăsat rutina vieții fără vorbe și mereu fără timp. Mă enervează al naibii de tare când îmi spui că nu ai timp. Iubirea mea, timpul, nici măcar nu există. Este o invenție a minții, de foarte multe ori folosită ca scuză. Dragostea, în schimb, este capodopera sufletului. Nu le mai încurca. Locul meu nu e în capul, ci e în sufletul tău. Dacă nu mă poți vedea ca bucurie, nu mă mai purta ca grijă.

Citiţi şi El nu ştia că tăcerea unei femei este mai periculoasă decât vorbele ei

Dragostea mea, cine rămâne fără timp, rămâne și fără iubire. Lasă-ți inima să vorbească și uită de timp. Nimic nu ține o veșnicie. Poate când tu îți vei găsi timp pentru mine, eu nu voi mai ști ce să fac cu el.

Și îți mai spun ceva. Nu există dragoste fără libertate. Și nici libertate fără adevăr. Dar adevărul necesită curaj. Zboară prin viață cu sufletul ușor, curajos și încrezător. Și nu va mai trebui să taci apăsător.

Guest post by Rază de soare

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Pierce Brosnan iubește aceeași femeie de 28 de ani, nu contează cât s-a schimbat ea

Când bate gongul în ring, soarta este în mâinile lor

10 lucruri despre care nu înveți nici la școală, nici acasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Belle dImagination / 27 October 2019 9:32

  Mamă ce te mai sacrifici şi tu pentru ”EL”!
  El are nevoie de sacrificiile astea?

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro