“Apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani”

1 June 2024

“Pe măsură ce înaintez în vârstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 40 de ani. O femeie trecută de 40 de ani nu te va trezi niciodată la miezul nopții să te întrebe la ce te gândeșți. Ei nu-i pasă la ce te gândești.
 
Dacă o femeie trecută de 40 nu vrea să urmărească un meci, nu stă prin preajma miorlăindu-se. Face ceva ce chiar își dorește să facă. Și de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
 
O femeie trecută de 40 se cunoaște suficient pe ea însăși ca să fie sigură de cine este, ce este, ce vrea și de la cine. Sunt puține femei trecute de 40 cărora le pasă de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.
 
Femeile trecute de 40 au o mare demnitate. Rareori se apucă să țipe la tine la Operă sau în timpul cinei luate la un restaurant foarte scump. Desigur, dacă o meriți, nu ezită să te “împuște”.
 
Femeile trecute de 40 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele știu cum e să nu fii apreciat.
 
O femeie peste 40 are încredere să te prezinte prietenelor ei. Una mai tânăra, cuplată cu un bărbat, își ignoră deseori chiar și cele mai bune prietene pentru că nu are încredere să le aducă în preajma lui. Celor peste 40 nu le prea pasă dacă ești atras de prietenele ei pentru că știe că ele nu o vor trăda.
 

Femeile devin medium pe măsură ce îmbătrânesc. Niciodată nu trebuie să-ți mărturisești păcatele unei femei peste 40. Ele știu întotdeauna.

 
O femeie trecută de 40 arată bine purtând un ruj roșu strălucitor. Asta nu e valabilă și pentru una mai tânăra. Odată ce a trecut de un rid sau două, o femeie peste 40 este de departe mai sexy decât omoloaga sa mai tânără.
 
Femeile de peste 40 de ani sunt deschise și oneste. Ele îți vor spune imediat dacă ești un ticălos sau te porți că un ticălos. Niciodată nu trebuie să te întrebi cam pe unde te situezi în relația cu ele.
 
Da, prețuim femeile trecute de 40 de ani pentru o mulțime de motive. Din păcate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligentă și mișto trecută de 40 de ani, există o relicvă cu chelie și burtă în pantaloni galbeni făcându-se de râs alături de o chelneriță în vârstă de 20+ ani. Doamnelor, îmi cer scuze.
 
Iar pentru toți bărbații care au spus „de ce să cumperi vacă când poți avea laptele gratis” ca scuză pentru a-și justifică burlăcia un update la zi: astăzi 80% din femei sunt împotriva căsătoriei. De ce? Au realizat că nu merită să cumpere tot porcul pentru un cârnat mic.”
Textul a fost greșit atribuit lui Andy Rooney, dar a fost scris de Frank Kaiser la începutul anilor 2000 și s-a viralizat în 2005. Doar voi puteți spune dacă și-a pierdut valabilitatea sau nu. Citiţi şi

Ținute pentru domni, în funcție de geaca purtată

Am învățat

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro