Ce grupa de sânge ai ca să-ţi spun ce parfum ţi se potriveşte

5 April 2011

După analiza grupei de sânge şi a obiceiurilor alimentare, un grup de specialişti a realizat patru tipuri de parfum unisex potrivite fiecăreia dintre grupele de sânge – 0, A, B şi AB.

Pe 3 aprilie, la Milano, casa Excense a lansat linia de parfumuri ”Blood Concept” ce conţine patru esenţe având în comun doar accentele metalice care n-ar fi, aşa cum spun realizatorii lor, nimic altceva decât mirosul de sânge.

Parfumul ”0” are note de cimbru, zmeură, alune de pământ, bulbi de trandafir, piele, mesteacăn şi lemn de cedru.

În ”A” se regăsesc note puternice de iarbă verde, frunze de tomate, busuioc şi anason.

Parfumul ”B” are tente mult mai lemnoase şi mai condimentate, combinând aromele de măr roşu, cireşe negre, margarete, piper, rodie, ceai negru, paciuli şi esenţe de lemn tare.

Parfumul ”AB” este dominat de note minerale: aluminiu, ardezie, cremene şi lemn de cedru.

Dacă vi se pare ciudată această asociere, să ne amintim de controversata carte a lui Patrick Susskind – ”Parfumul”, pe care, fiindcă tot veni vorba, o recomandăm celor ce n-au citit-o încă. Vor descoperi o lume de miresme, arome, miasme chiar, pe care eroul nu o recunoaşte şi nu o poate stăpâni decât dacă o miroase.

Ce credeţi, aţi proceda ca lady Gaga care anunţa de curând că în parfumul care-i va purta numele va amesteca şi câteva picături din sângele propriu? Îmi place să cred că nu. Dar cine ştie? 🙂Citiţi şi

Salutări din Lombardia, Veneto și Puglia

Patru despărțiri

Hold My Hand

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Mirela Baron / 10 April 2011 23:30

    Voi proba combinatiile si am sa dau un verdict , dopo 😉 Mersi

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro