Despre ce este Luna Nouă în Taur – toate cele 12 zodii

5 May 2019

De obicei, credem că sentimentul de siguranță este strâns legat de posesiunile noastre și de  cât de multe lucruri ne putem cumpăra. De aceea, suntem în trend cu hainele, bifăm cel puțin a avea o proprietate până la 30 de ani și neapărat rezultate profesionale cu care să ne fălim.

Și totuși, siguranța interioară întârzie să apară în urma a ceea ce obținem în exterior. Asta pentru că siguranța și sentimentul de apartenență vin din interior și au legătură cu încrederea în noi înșine, Scu locul și cu relațiile în care aflăm.

Asta înseamnă că poate e momentul să ne întrebăm onest ce părere avem despre puterea noastră interioară, cum stăm cu încrederea în sine și cu abilitățile de a manifesta aceste resurse exterioare (adică de a face bani), și nu în ultimul rând, cu cine și pentru cine facem bani (relațiile și parteneriatele noastre).

Această Lună Nouă în Taur ne invită să ne reevaluăm obiectivele și rezoluțiile de la începutul anului.  Să ne evaluăm obiectivele nu înseamnă doar că le-am bifat, ci și dacă e nevoie să începem o activitate nouă, să ieșim mai des din zona de confort sau să mergem la acel curs de dezvoltare personală pe care l-am tot amânat.

Citiți și cel mai bun horoscop pe 2019, aici

Citiți și HOROSCOPUL LUNII MAI 2019

Luna Nouă în Taur și siguranța materială

În mod paradoxal, Taurului îi convine zona de confort pentru că o percepe drept siguranță și stabilitate. Cheia este ca acest confort să fie pe placul nostru, să conțină lucrurile, activitățile și oameniii cu care ne face să plăcere să fim, nu doar să confundăm obișnuița cu siguranța.

Arhetipul Taurului vorbește și despre relația noastră cu lumea materială: bani, posesiuni, proprietăți. Iată câteva întrebări de Coaching care te ajută să reevaluezi relația pe care  o ai cu acest aspect material:

🔸Primul nivel de conștientizare: Care sunt credințele limitative pe care le ai asupra banilor?

Cum poți înlocui aceste programe mentale, adânc înrădăcinate în subconștient, cu alte credințe care susțin abundența?

🔸Al doilea nivel de conștientizare: Care este motorul și motivația ta de a face bani?

🔸Al treilea nivel de conștientizare: Care este legătura dintre stima de sine și abilitatea de a face bani?Consideri că meriți să faci bani sau, mai degrabă, identifici credințe limitative: ”banii se fac greu”, ”banii sunt un păcat”..etc.

Luna Nouă în Taur (5 mai): influența pentru cele 12 zodii

Berbec: Toți trăim într-o lume materială. Dar nici o sumă de bani, statut sau lucruri nu pot înlocui valoarea de sine. Înainte de a alerga după un lucru nou strălucitor, ia în considerare dacă are o valoare reală pentru tine. Dacă răspunsul este negativ, lăsă-l.

Taur: Oamenii cred că știu ce să aștepte de la tine. Dar ai în tine o parte o rebelă care i-ar putea surprinde – și poate chiar pe tine! Perspectiva ta asupra vieții a evoluat mult în ultima vreme. Iar acum, lumea începe să vadă schimbarea asta în tine!

Gemeni: Încet, dar sigur un talent al tău ascuns se îndreaptă spre suprafață. Să găsești profesorul potrivit, mentorul sau tribul de susținere te poate ajuta în ceea ce privește încrederea în tine!

Rac: Chiar și cu cele mai bune planuri, unele lucruri îți scapă printre degete. Și poate că nu e așa de rău. La urma urmei, când ne eliberăm de nevoia noastră de a controla totul, lăsăm mai mult spațiu pentru spontaneitate. Dă-ți permisiunea să înveți a fi în flow.

Leu: Ești un lider natural. Dar asta nu înseamnă că întotdeauna trebuie să fii în față și în centru. La urma urmei, esti inspiri mai mult atunci când inspiri din inima ta, nu din ego-ul tau. Dă sanșa cuiva din jurul tău să strălucească luna asta în locul tău!

Fecioară: Când ai încredere în ceea ce știi să faci, poți face aproape orice. Dar cine spune că trebuie să faci totul? Dacă treci printr-o perioadă de oboseală sau burn out, încearcă să delegi sau să prioritizezi.

Balanță: Relațiile nu sunt doar despre “tu” și “eu”, cuvântul cheie este “noi”. Dar atunci când o persoană oferă mai mult decât cealaltă, echilibrul dispare. Dacă doriți ca acest parteneriat sau această relație să rămână pe linia de plutire, veți avea nevoie de un schimb mai echitabil între ”a da” și ”a primi”.

Scorpion: Este momentul potrivit să-ți întorci atenția către relațiile de iubire, conexiune, cuvinte de apreciere, schimb de cunoștințe și energie. Nu uita însă că relațiile cu ceilalți reflectă întotdeauna relația cu tine, valorea și puterea personală.

Săgetător: O parte din tine nu poate fi niciodată îmblânzită. În ultima vreme sănătatea v-a dat ceva bătăi de cap, așă că este momentul potrivit să începeți o rutină nouă sau un obicei sănătos.

Capricorn: Viața trebuie luată în serios, dar nici chiar așa! Încearcă să mai renunți la acea credință că ”Viața e grea” și foloseșteți și latura mai creativă, distractivă, delicată.

Vărsător: Tot mereu schimbând lumea. Dar chiar în acest moment, adevărata schimbare se produce acasă, în familie. Este nevoie de atenția și energia ta și în mediul apropiat, nu doar în lupte nobile.

Pești: Ai atât de multe de spus, Pesti. Acum e timpul să scoți ceva din tine, nu doar să-i asculți pe ceilalți. În această lună, vorbind despre sentimentele tale este o modalitate de a recupera propriul tău spațiu psihic.

P.S. Pe 8 mai, te invit la un Atelier de Feminitate despre ”Cum să-ți crești siguranța de sine”: încredere în sine, apartenență, stimă de sine și acceptare. Detalii aici! Citiţi şi

Eclipsa inelară de soare în Gemeni, 10 iunie 2021 – puterea cuvântului bun, puterea cuvântului rău

11 mai 2021, ora 22 – Lună Nouă în Taur. Putem modifica condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE

La mulți ani, Europa, amanta cerului!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro