Din nou, despre soarta actrițelor care îmbătrânesc

15 May 2016

„Cred că îmbătrânesc, dar mă bucur de tot ce mi se întâmplă”, spune Sharon Stone, 58. Ar putea fi adevărat doar dacă ne gândim la necazurile prin care a trecut, altfel, vârsta devine pentru actrițele de la Hollywood o barieră tot mai greu de trecut în obținerea unor roluri semnificative. Sharon tocmai a primit un rol “mititel” într-un film Marvel (bazat pe cărți cu benzi desenate), după ce în același gen n-a strălucit nici cu 12 ani în urmă.

stone

În 2004 a jucat în „Catwoman”, altături de Halle Berry în rolul principal, film care nu s-a bucurat de succes în ciuda distribuției și a obsedantului costum de piele mulat pe trup.

catwoman-movie3

Se speculează prin presa americană, aceeași care decide când o actriță iese din uz ca sex symbol, că Sharon ar fi în cărți pentru un film cu Michael Douglas. Nu vă gândiți la prostii, e tot un film Marvel, cu lansare în 2018. „Ant-Man and the Wasp” (Omul furnică şi viespea) va fi un sequel la “Omului furnică” din 2015, în care Sharon va juca rolul eroinei Janet van Dyne, soția personajului Hank Pym, originalul „Om furnică”, jucat de Michael.

Nu vi se pare puțin trist?…

Pe aceeași temă a făcut haz de necaz în 2015, celebra comediana Amy Schumer, 35, într-un scheci intitulat “Last Fuckable Day” care a avut un mare succes în deschiderea celui de-al treilea sezon Inside Amy Schumer. Trebuie să știți că trei ani a durat până a găsit actrițele cu care să-l realizeze…  🙂

Vă invit să-l urmăriți.Citiţi şi

Înapoi în anii nopților magice

Oliver Sacks, fermecător și instructiv – Fluviul conștiinței (zece eseuri)

Sharon Stone, 65

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro