Dragul meu

21 October 2017

Unii oameni ne sunt dați în viață pentru a învăța ceva. Pe unii dintre cei care pleacă din viața noastră am vrea să îi mai ținem, să facem orice să nu îi pierdem, iar alții, atunci când nu mai sunt lângă noi, ne aduc liniștea. Da, exact. Trebuie doar să facem diferența între ei. Eu am reușit. Și asta pentru că m-am îndrăgostit de un om sincer și cald.

CjBdjK3VEAAXKtC

Ei bine, în timp ce tu făceai liniște în nopțile triste, iar cuvintele tale nu se auzeau, el îmi aduce liniștea prin șoapte. Tu îmi aduceai câte un zâmbet ori de câte ori puteai, dar el mi-a adus fericirea cu totul. A făcut-o pachet și mi-a dat-o mie. Tu nu suportai să te enervez, iar el… el nu suportă să mă vadă tristă. Tu m-ai învățat cum să ocolesc o groapă, în timp ce el mi-a explicat cum să sar peste orice obstacol. Tu, dragul, mi-ai adus o floare. Dar EL, el mi-a adus lumea și mi-a pus-o în palme. Mi-a adus lumina, chiar și în nopțile cele mai întunecate și a reușit să îmi aducă fericirea, chiar și atunci când am spus că nu mai există.

Îți doresc sa întâlnești un om așa cum e el, căci abia atunci vei începe să îți cauți întregul și nu jumătatea.
F.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie căsătorită are încă dreptul la fericire

Prețul iubirii este însăși iubirea

Relație toxică

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
996 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro