După 40 de ani, o luăm razna…

17 January 2018

Am citit un articol despre „Ce să porți și ce să nu porți după 40 de ani”. Tremuram toată de emoție, să nu cumva să fi dat cu mucii în ciorbă că, deh, din septembrie am trecut pragul…

Așadar, să nu am căciulă cu moț și ciucuri… Nasooool!! Am una în halul ăsta și alta chiar cu doi ciucuri. No problem – off with her head! Ăăă, jos cu ciucurii!

sfaturi imbracaminte dupa 40 de ani

Buuun, mai departe!

Nu-i voie cu poșete-plic. No, biiine, nici măcar când merg și eu, ca tot omul, la o nuntă? Să-mi iau rucsacul atunci?? Mă mai gândesc…

Nu-i voie brățări cu pandantive – la asta m-am conformat mai mult de nevoie decât de voie, că mi-a șutit Sara brățara Pandora cu zdrăngănelele din dotare.

Ștrampi colorați – FORBIDDEN! Nici pe sub blugi nu-i voie? Măi, dacă specialiștii zic că nu-i voie, nu-i voie!

„Boyfriend hoodies” – NIET! Niciun stres: n-am nici boyfriend, n-am nici hoodies (hanorace). Next!

Cardigane fără formă – sub nicio formă! Nasoool! Însă aici se naște o întreagă dezbatere filosofică legată de forme, de absența lor etc, etc, etc, așadar, mergem mai departe.

Nu-i voie cu rochii de adolescente. Nu-i corect! De ce adolescenta poate să se servească din dulapul meu cu orice poftește și eu nu am voie să iau de la ea? NU-I COREEEECT!!

Fără „symbols of sports team and music bands”. Ai auzit, Bryan Adams? Nu mă mai lasă ăștia… plângi liniștit, dar regulile-s reguli!

Pantalonii „no size” – aici m-am blocat! Adică cum „no size”? Că fiecare are-un size, trăzni-i-ar!!

Fără flip-flops (slapi dama)! Fără flip-flops?? Și eu la vară cu ce umblu? Cu cizme de zăpadă? Cu tenisi albi dama? Nu-i coreeeeect…

Nici nu mi-am șters bine lacrimile șiroinde, bombănind că m-a născut mama prea repede și că viața mea e așa nasoală cu atâtea reguli, că am și găsit următorul minunat articol scris, bineînțeles, tot de specialiști!

Așa că îl dedic celor sub 40 de ani care râd acum de chinurile pe care trebuie să le suportăm noi, astea de peste…

Dragile mele, nu mai trebuie să rețineți „vânturile”!

vanturi

Urmăriți imaginea și, de câte ori simțiți nevoia, așezați-vă în poziția corectă. Vă rog să nu trișați, pentru că așa spun specialiștii să faceți! Și dacă ei spun… noi facem! Toate!

Guest post by Amedeia Neamțu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

“Poveste din Bucureștiul de odinioară”

Aveam 40 de ani când mi-am împlinit visul. Și ce dacă?

A murit designerul japonez Issey Miyake

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro