„După troleibuz și după bărbați nu alerga niciodată, unul pleacă, altul vine”.

13 October 2017

Sava EmDă-ți șansa unei fericiri întregi, ai curaj și aruncă-te afară. El vine, pleacă, iar vine, iar pleacă, iar tu stai cu sufletul pâlpâind în așteptare. Și timpul trece. Și viața trece. Iar pe nasul tău se odihnește o pereche de ochelari de cal, un tunel lung la capătul căruia este imaginea lui. Ești orbită. Îl vrei. Numai pe el. Cu cât se lasă mai greu, cu atât e mai valoros, cu atât îl vrei mai tare.

Dă-ți șansa Poveștii. „Nu-i e de tine” ți-ar zice bunica. „După troleibuz și după bărbați nu alerga niciodată, unul pleacă, altul vine”.

Nu îl zeifica. E un purtător ieftin de emoții, de trăiri, de efecte și defecte. Are vorbele la el. Dar buzunarele-i sunt pline cu nehotărâre. Și dacă nu te pune pe piedestal azi, n-o va face nici mâine. I-ai croșetat o aură, i-ai făcut-o home made, personalizată. Arunc-o ca pe-o haină veche. Doneaz-o celorlalte femei care se împart în două tabere: cele care vor fi dezamăgite de el și cele care-l vor dezamăgi.

cuplu imbratisare iubire

El e doar un teren nesigur. Nu te mai chinui să-ți ții echilibrul!

Lasă-l să plece. Crengile lui uscate ți-au frânt aripile…

Iubirea e bucurie. E libertate. E răspuns, nu întrebare. E râs, nu lacrimă. E o cafea împărțită la doi. E privirea lui. Da, privirea aceea îngrijorată când tu strănuți. Mâna care te cuprinde prin somn, când te strecori în pat mult mai târziu decât el. E liniștea absolută, pentru că-ți spune „Te iubesc” cu două ore înainte să apuci să te îndoiești. E siguranța caldă că locuiești ascunsă în buzunarul lui, la piept. E sclipirea din ochii lui care se-aprinde doar când te vede.

Ce nu-ți aduce liniște nu-i dragoste. Ce-ți dă în loc de zâmbet întrebări și lacrimă nu-i dragoste. Ori dacă e, cu siguranță, e bolnavă. E toxică.

Pe Em o găsiți cu totul aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Iubirea e acolo unde nu te aștepți: Ultimul Crăciun, Leila Sandra M.

Cine suntem cu adevărat şi ce căutăm mai exact în viaţa noastră

Eu nu mai simt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro