„După troleibuz și după bărbați nu alerga niciodată, unul pleacă, altul vine”.

13 October 2017

Sava EmDă-ți șansa unei fericiri întregi, ai curaj și aruncă-te afară. El vine, pleacă, iar vine, iar pleacă, iar tu stai cu sufletul pâlpâind în așteptare. Și timpul trece. Și viața trece. Iar pe nasul tău se odihnește o pereche de ochelari de cal, un tunel lung la capătul căruia este imaginea lui. Ești orbită. Îl vrei. Numai pe el. Cu cât se lasă mai greu, cu atât e mai valoros, cu atât îl vrei mai tare.

Dă-ți șansa Poveștii. „Nu-i e de tine” ți-ar zice bunica. „După troleibuz și după bărbați nu alerga niciodată, unul pleacă, altul vine”.

Nu îl zeifica. E un purtător ieftin de emoții, de trăiri, de efecte și defecte. Are vorbele la el. Dar buzunarele-i sunt pline cu nehotărâre. Și dacă nu te pune pe piedestal azi, n-o va face nici mâine. I-ai croșetat o aură, i-ai făcut-o home made, personalizată. Arunc-o ca pe-o haină veche. Doneaz-o celorlalte femei care se împart în două tabere: cele care vor fi dezamăgite de el și cele care-l vor dezamăgi.

cuplu imbratisare iubire

El e doar un teren nesigur. Nu te mai chinui să-ți ții echilibrul!

Lasă-l să plece. Crengile lui uscate ți-au frânt aripile…

Iubirea e bucurie. E libertate. E răspuns, nu întrebare. E râs, nu lacrimă. E o cafea împărțită la doi. E privirea lui. Da, privirea aceea îngrijorată când tu strănuți. Mâna care te cuprinde prin somn, când te strecori în pat mult mai târziu decât el. E liniștea absolută, pentru că-ți spune „Te iubesc” cu două ore înainte să apuci să te îndoiești. E siguranța caldă că locuiești ascunsă în buzunarul lui, la piept. E sclipirea din ochii lui care se-aprinde doar când te vede.

Ce nu-ți aduce liniște nu-i dragoste. Ce-ți dă în loc de zâmbet întrebări și lacrimă nu-i dragoste. Ori dacă e, cu siguranță, e bolnavă. E toxică.

Pe Em o găsiți cu totul aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu te-am uitat nici azi, iubitule

Vedere din Atena

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro