E greu să vorbești despre iubire până în 30 de ani

7 October 2016

M-am descoperit în atâtea moduri. M-am căutat în prieteni, în ţări străine şi locuri nemaivizitate până atunci, m-am căutat în introspecţiile serilor calme cu cărţi şi ceai în miez de toamnă sau în răcoarea nopţilor de vară. Am continuat să caut chiar şi atunci când nu ştiam ce vreau să găsesc.

Când cineva apare în momentul în care nu ai pe nimeni în jurul tău, riscul e imens.

Mi-era dor. Dor să râd, să alerg, să cunosc, să leg prietenii şi să mă bucur de fiecare răsărit de soare ca şi cum ar fi primul şi ultimul lucru pe care îl gust din pomul vieţii. Ca o Evă care a înţeles că fiecare măr interzis poartă cu sine o nouă învăţătură, că fiecare „cădere” din paradisul nostru psihologic e o nouă lecţie din manualul infinit de „cum să…” al vieţii.

femeie felinar

Mi-a oferit totul. Zâmbete, răsărituri şi apusuri, prezenţă şi absenţă, amintiri unice – un univers nou, paralel cu tot ce ştiam până atunci şi egal cu tot ce visasem vreodată.

E greu să vorbeşti despre iubire până în 30 de ani. Noi dezvoltăm ataşamente puternice, care apar şi dispar. Puţine au şansa să devină longevive, dar şi mai puţine au şansa de a se transforma în iubire.

Când mi-am dat seama, era târziu. Mă rătăcisem în vocea, prezenţa, energia şi gesturile lui. Deveniseră prea importante ca să le ignor, iar inima mea era doar un copil care nu ştia ce să facă cu ele.

M-am pierdut în tine… şi-ai înţeles.

Atunci a început iadul.

Guest post by raluthewriter.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Iubirea e acolo unde nu te aștepți: Ultimul Crăciun, Leila Sandra M.

Intubat, imobilizat, neputincios, nu a izbutit nici măcar să țipe după ajutor

Cine suntem cu adevărat şi ce căutăm mai exact în viaţa noastră

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro