Femeile singure le invidiază pe cele căsătorite și invers

31 December 2019

Statisticile spun că numai cinci la sută dintre cupluri se înțeleg. Și restul? Restul, cum știți. Și totuși femeile își doresc să se mărite. Bărbații, mai puțin. Femeile cresc mai repede, sunt mai responsabile, bărbații ar mai copilări. Greu de împăcat. Dar să vedem ce își doresc aceste femei mai responsabile decât bărbații care ar mai copilări!

Una spune: să înțeleagă de ce copiilor le scoți oasele de la pește și lui nu! Da, asta chiar îți poți dori, nu? 🙂 Alta: să nu se mire când îi spui să-ți facă singur o salată, că tu ai altceva de făcut și nu pentru tine… Încă una ne pune rău pe gânduri: “să nu susțină că a mâncat cățelul porția copilului de desert din frigider în timp ce copilul plânge… Și exemple mai avem: el nu gătește pentru că ție îți place prea mult să o faci. Așa cum ai dezvoltat și o adevărată pasiune să cureți numai tu baia! Iar toate prietenele tale susțin că ai tras la loteria căsniciei, întrucât al tău soț nu fumează, nu bea, nu iese cu prietenii la bere, nu te înșală, are grijă de mașina, că de aia i-ai luat aspirator auto și huse scaune auto, ca să poți merge și tu în condiții omenești, iar când și când (la câteva săptămâni), mai face și curat în casă!

Dar asta mi s-a părut maximă: al meu a uitat să ia copiii din fața școlii, când au venit din excursie, după ce l-am anunțat că vin târziu de la serviciu.

Deh, se mai întâmplă… Oare? Te uiți în parc și constați că sunt din ce în ce mai mulți tătici cu copii mici în parc și ajungi la concluzia că te-ai născut cu o generație prea devreme sau că ai greșit într-o viață anterioară și acum îți ispășești păcatele!

Poți divorța, evident, și să speri că vei alege mai bine data viitoare. Dacă mai ai ocazia, pentru că cine să se înghesuie la o femeie cu doi copii și să-ți și placă? Eh? Te uiți cu oarecare invidie la cele singure, care nu par deloc că ar avea o problemă cu singurătatea. Că nu toate sunt mari actrițe, zău așa! O fi ceva bun și în singurătatea asta. 🙂 Aștept să crească copiii și mai văd eu.

Vă pup, la mulți ani!Citiţi şi

Amantele iubesc cel mai sincer

Vreau doar să înțeleg de ce ai ales să fii singur

Celebritate sau succes?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Titan / 31 December 2019 12:00

  Ce-am mai ras…!😂..

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro