Fidel – cel mai infidel bărbat

11 October 2016

11 octombrie 1948 – colegi de facultate, Fidel Castro și Mirta Diaz-Balart se căsătoresc. Vor divorța în 1955, fiindcă Fidel a fost, cred, cel mai infidel bărbat…

“S-a culcat cu cel puţin două femei pe zi, vreme de patru decenii – una la prânz şi una la cină. Câteodată, comanda una şi la micul dejun. Nu cred că ar fi rezistat atât de mult, dacă nu ar fi avut acces la atâtea femei frumoase”, a declarat o sursă apropiată acestuia.

fiel-dalia

Dintre miile de femei pe care se presupune că le-ar fi avut, doar două i-au devenit soţii lui Castro – Mirtha și Dalia Soto del Valle (1980 – prezent).

Povestea de dragoste cu Mirtha n-a durat, pentru că mirele s-a îndrăgostit de o colegă de Universitate, Mapita Morales. Căreia i-a urmat Lilia Vasconcelos – 18 ani, blondă cu ochii verzi. Apoi, actriţa Teresa Casuso: brunetă, energică, cu buze atrăgătoare. Și tot așa… Un apropiat al acestuia susține că prin patul lui Fidel au trecut în jur de 35.000 de femei. Se pare că o echipă specială avea misiunea de a “recruta” cele mai atrăgătoare femei de pe plajele din Havana. Dar nu numai. Cunoscut ca având o slăbiciune pentru… roșcate, multe trufandale cu părul roșu de la Hollywood i-au fost “plantate”, una chiar cu misiunea de-al otrăvi. Dar n-a putut. Era șarmant Fidel… 🙂



Citiţi şi

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

100 de motive să rămân. Unul singur, să plec. Și am plecat!

Fotografia și citatul zilei: Susan Sontag, Femeile ar trebui să spună adevărul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro