Forever young – like a vampire?!

19 October 2011

Tinereţea veșnică și frumusețea perenă sunt visuri de-o vârstă cu omenirea, cred. Mărturisite sau nu, acestea au generat de-a lungul vremii căutări şi experimente dintre cele mai excentrice care s-au materializat apoi în cele mai incredibile (a se citi ireale) proceduri, în speranţa că într-o bună zi femeile vor ieşi învingătoare în lupta cu timpul.

Doar așa se poate explica fascinația pe care o resimțim până şi la vederea personajelor-vampir din filme. Intriga e derizorie, viaţa fără de moarte în varianta acesta e înspăimântătoare, dar nu ne putem reprima admiraţia pentru perfecțiunea și strălucirea de alabastru a tenului de vapir, alb precum laptele de migdale, neatins de trecerea timpului – în filme, şi sute de ani :). Şi cel mai la îndemână exemplu este vampirul din Twilight, producția americană care a avut un succes formidabil. Robert Pattinson are în film un ten minunat, chiar dacă rezultatul unui make-up impecabil. Adăugați la aceasta convenția ficțiunii – vampirii nu îmbătrânesc, deci nu au de ce să se teamă de riduri, pete, lipsă de strălucire sau alte asemenea neajunsuri, şi… dorinţa-i gata, vorba lui Eminescu. 

Dacă am fi vampiri și ne-am uita în oglindă dimineața, fiecare zi ar începe cu un zâmbet de mulţumire. Dar, cum suntem doar nişte simpli muritori, cu timpul, nu mai aveam aceeaşi reacţie în faţa oglinzii. Şi nu întâmplător am vorbit de vampiri, pentru că a apărut o nouă terapie, poate nu atât de accesibilă precum ne-am fi dorit, dar când ţi se promite ceva care suna a “tinereţe fără bătrâneţe”, nici un preţ nu ţi se pare prea mare. În fond, nu faci un târg cu diavolul, ci doar o injecţie cu… propriul tău sânge

Da, S3 Therapy (Stimulated Self-Serum Skin Therapy) este elixirul care va oferi femeilor ceea ce și-au dorit dintotdeauna:  tinerețe fără bătrânețe, la  borcănel cu siglă frumos bosată. Creată de Daniel Sister, un doctor francez (cum altfel?) stabilit la Londra, soluția folosește un procedeu pe cât de simplu, pe atât de ingenios: injectarea epidermei cu propriul tău sânge. Procedeul repară pielea prin restructurarea fibrelor de ADN și o netezeşte prin reconstrucția microfibrei celulare, lăsând-o imaculată și cu aceeași prospețime ca la 16 ani. Tratamentul costă exorbitant, dar este, până în acest moment, pe cât de revoluţionar, pe atât de eficient. 

Deși mi-aș dori să încep fiecare zi minunându-mă în oglindă de miracol, n-aş zice da până nu mi s-ar garanta că nu mă transform în cel mai cunoscut vampir – Dracula. 🙂Citiţi şi

Helena Rubinstein și Elizabeth Arden, femeile care au creat frumusețe: povestea unei rivalități istorice

Oferta 2023 la produse cosmetice de TOP pentru un machiaj profesional de toamnă

Parfumuri în aromele Crăciunului – Cadouri perfecte pentru bărbatul iubit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro