Gwyneth Paltrow, imaginea aniversară Coach

27 April 2011

Se pare că proaspăta efervescenţă din viaţa lui Gwyneth Paltrow capătă noi valenţe: după recentul debut muzical şi după lansarea primei sale cărţi de bucate, actriţa tocmai a bătut palma cu brandul de lux Coach pentru a-i fi imaginea aniversară.

„Am crescut în New York şi Coach reprezintă pentru mine chintesenţa luxului newyorkez. N-am să uit niciodată prima geantă Coach pe care mi-am cumpărat-o şi sunt mândră să fiu unul dintre mesagerii aniversării de 70 de ani a brandului”, a declarat câştigătoarea Oscarului pentru rolul din Shakespeare in Love.

Campania va debuta în luna august şi se va desfăşura în toată Asia şi Europa. Fotografiile au fost deja realizate de Peter Lindbergh, în cadrul unei şedinţe foto desfăşurate pe un acoperiş şic din Manhattan. Reed Krakoff, CEO Coach, se arată încântat de colaborarea cu actriţa, despre care susţine că întrupează perfect spiritul, vibraţia şi eleganţa brandului.

În ultimii 15 ani, Coach a trecut printr-o adevărată metamorfoză, trecând de la stadiul de „Hermes pentru gospodine” la cel mai iubit brand de accesorii de lux american – deţine o cotă de piaţă de 36% în Statele Unite. Anul aceasta, odată cu aniversarea a 70 de ani de la înfiinţare, compania relansează cinci dintre modelele de genţi care au consacrat-o, iniţiind, totodată, şi colaborarea cu siteul Net-a-porter. Să le fie cu noroc 🙂Citiţi şi

Cea mai proastă din curtea școlii

Există o panteră (Cartier) pentru fiecare femeie

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro