Haideți să lămurim puțin lucrurile!

26 May 2016

TelespanClima e cum e, iar în România nu se reciclează, partidele politice nu mai au candidați și, prin urmare, la locale, în cele mai multe dintre cazuri, avem de ales între oameni fără platforme program sau proaspăt ieșiți din arest, spitalele sunt pline de bacterii, iar pe urmele Hexi Pharma calcă Romchim-ul.

Colectiv-ul s-a transformat ca orice șoc din România, nu într-o lecție, ci într-o amintire, sistemul de învățământ e la pământ, iar elevii și studenții, din clasa I până la diploma de licență învață doar dacă au o determinare proprie și personală, pentru că cei mai mulți dintre învățători și profesori și-au pierdut răbdarea, interesul sau mijloacele de a controla și educa tinerii din ziua de azi, BOR preferă să îl apere pe Dumnezeu și nu pe om.

Salariile sunt mici, dar asta nu e o piedică în creșterea nivelului de consum de alcool, în zonele rurale aproape nimeni nu știe cine e Alecsandri, românii se aliază mai cu plăcere pentru un viol în grup decât pentru cauze mai nobile, unii medici iau mită, unii polițiști iau mită, unii politicieni iau mită, prezența la alegeri nu e demnă de lăudat de cele mai multe ori, violența în familie e ca soarele pe cer, parentingul este doar un alt cuvânt în engleză.

Media sunt raliate politic, președintele e relaxat, la sate animalele sunt chinuite, filmate și postate online, pentru că avem mult mai mult internet decât minte, alimentele sunt scumpe, serviciile sunt scumpe, scopul și visul a peste 90% dintre români sunt să aibă bani, pentru că asta e singura satisfacție majoră a contemporaneității, la televizor audiență fac manelele și personajele de etnie rroma (nu o spun cu rasism, ci cu regret), modelele tinerilor de azi sunt cocalarii și prințesele, arta se chinuie să reziste, aproape la toate radiourile se aud aceleași piese de calitate mai mult sau mai puțin îndoielnică.

Oamenii valoroși mai impresionează masele când mor sau când apar la TV să spună că nu au de mâncare, mallurile sunt pline, iar teatrele, muzeele și bibliotecile sunt goale, șomajul e natural, gramatica e opțională, înjurăturile iau locul argumentelor, drumurile sunt proaste, infrastructura nu prea există, planează mereu pericolul de războaie, DAR România a reușit în ultimul an TREI LUCRURI MĂREȚE care vor proteja poporul mai mult decât orice alte măsuri, iremediabil și pentru totdeauna: l-a arestat pe Cheloo pentru că a tras a un fum, a interzis fumatul și a strâns 3 milioane de semnături ca să le ia homosexualilor un drept pe care nu-l aveau, pentru că fix inexistența acestui drept e pericolul cel mai mare care planează asupra celulei de bază a societății, familia.

cuplu bani

Nu sunt pesimist, dar țara asta n-are nevoie de soluții, de programe, bla bla, pentru că unele lucruri, atunci când se strică nasol de tot, trebuie înlocuite, nu reparate.

Întrebarea e: cum înlocuiești România cu noi în ea?

Pe Adrian îl găsiți zilnic aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Offline

Andie MacDowell, 64: “Vreau să fiu unde sunt și să arăt de vârsta mea”

Farmecul aparențelor – Georgetown

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Alina / 26 May 2016 14:25

    Unde a ajuns tara asta… Mama lor de politicieni … Mi-e scârbă. Nu mai vorbesc de țiganii care fura prin străinătate de la hârtie igienica la cobru și fac de rușine romanii care vin sa muncească cinstit. Suntem cunoscuți afară prin prisma prostituției , a furatului și a scandalurilor… Mi-e scârbă…

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro