Luc, m-ai convins!

14 June 2019

În prima lună m-ai învățat cum stă treaba cu fericirea, iar în următoarele mi-ai demonstrat că ea poate fi permanentă, constantă și din ce în ce mai intensă. Iarna aia, în centrul Brașovului, cu vin fiert, miros de brad și scorțișoară, a fost cea mai frumoasă iarnă din viețile noastre.

În a doua lună m-ai dus în țara ta și mi-ai arătat unde ai crescut, prin ce păduri ai alergat, unde ți-ai petrecut adolescența. Eram mândră de câte ai făcut în viață, de câte lucruri minunate ai realizat încă de foarte tânăr.

În a treia lună m-ai dus în Thailanda și mi-ai spus: hai să alegem un inel. L-am ales împreună și am știut că asta e încă o invitație la fericire.

În a patra lună te-am dus eu la mine acasă. Acum mama când sună întreabă mai mult de tine. Nu sunt geloasă, ei toți cei din familia mea te iubesc, ei te iubesc pentru că tu mă iubești și pentru că ai un suflet minunat. Ți-a plăcut Moldova, prăjiturile mamei, vinurile bune și căldura oamenilor de acolo. Ca și mie, și ție îți place simplitatea.

În a cincea lună am plecat în Malta ca să descoperim împreună un loc pe care nu îl văzuserăm niciunul dintre noi. Acolo am băut șampanie pentru tot ce făcuse Dumnezeu să se întâmple cu noi până atunci.

Citiţi şi A învăţat să facă sushi şi să adauge cognac în tiramisu

În a șasea luna ne-am întors în casa noastră din țara ta și am băut o altă șampanie. Acum aveam un motiv și mai special: am găsit împreună plaja perfectă pentru “nunta” noastră la care visăm zi de zi, pentru care alegem zi de zi nuanțe și tipuri de flori, gusturi pentru tort, genuri de muzică, meniuri mediteraneene și ne gandim dacă rochia mea trebuie să aibă decolteu sau spatele gol. În a șasea lună vii cu flori acasă, fără motiv, mă numești foarte apăsat “logodnică” și ai început să înveți cuvinte cu accent moldovenesc.

După șase luni îți pot spune: Luc, c’était le coup de foudre, deși eu nu am crezut în dragoste la prima vedere.

Guest post by Corina Bezdîga

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

De optzeci de ori Joan Baez

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro