M-ai lăsat din cauza bărbaților de dinaintea ta

23 May 2016

Omule care mi-ai fost drag,

Îți scriu aceste rânduri ca să nu mai fie nevoie să ți le spun în față pentru a 99-a oară! Mi-ai lăsat un gust amar, din nou! Mai amar decât penibila cafea pe care o făceai  tu dimineața și pe care am înghițit-o mereu în silă, crezând că așa trebuie să fie! Dacă e să nu suport ceva la o persoană, aceea e nehotărârea. Detestam toate momentele în care prietenele mele din zodia balanței făceau sex cu nervii mei atunci când ieșeam la cumpărături, neștiind cam o oră ce fel de deodorant să-și aleagă, ca pe urmă să plece cu coșul de cumpărături gol! Așa ești și tu… o balanță indecisă care, în doi ani de zile, nu a reușit să se dezbrace de principiile cretine ale Evului Mediu pe care îl studiezi cu atâta interes!

cuplu certat

La început am înțeles că eram doar amanta care te făcea fericit atunci când „ea” te stresa cu geloziile și isteriile unei frustrate întreținute. Pe urmă, am înțeles și că mă acuzai că ți-am ascuns cei şapte bărbați cu care m-am culcat înaintea ta (deși nu aveai niciun drept să știi asta, dar să-mi mai ții și morală). După ce a plecat „ea” (fizic vorbind, că altel încă îi simțim amândoi prezența), am crezut, din nou, „că așa trebuie să fie” când după două-trei săptămâni de stat împreună, mă trimiteai la plimbare. Am zis că nu treci așa ușor peste o relație de cinci ani. Practic, am stat o jumătate de an în aceeași casă (cu câte o săptămână pauză, după două-trei petrecute non-stop împreună), timp în care n-am suflat nici din greșeală un zâmbet altui bărbat, ți-am lăsat telefonul și toate parolele mele ca să vezi că poți să ai încredere în mine, te-am iubit, te-am spălat, te-am călcat, ţi-am gătit și ți-am demonstrat în orice fel că te iubesc, iar tu m-ai trimis, din nou, la plimbare, spunându-mi că nu poți avea încredere în mine și că au fost prea mulți înaintea ta!

Fostul dragul meu, tu crezi că pe mine nu mă chinuie gândul noaptea că pentru câteva minute de fericire am ajuns să am coșmaruri? Sunt perfect conștientă că am păcătuit, dar să-L lăsăm pe Dumnezeu să mă judece, nu trebuie să o faci tu! Ai știut (aproape) de la început ce poamă am fost și te-ai încăpățânat să mă ții lângă tine, spunându-mi că rațiunea îți spune să mă lași, însă inima nu se-ndură! Trebuia să mă lași în pace de atunci! Acum eram acei prieteni care trebuia să fim, fără legături necuvenite!

Ai râs cu mine mereu și te-ai simțit în siguranță. Am fost persoana care ți-a dat sprijinul moral de care aveai nevoie! Degeaba încerci să-mi mai scrii ceva amuzant. Nu-mi mai vine să râd! Nici măcar la dumele tale! De ce?! Pentru că ești în continuare nehotărât! Tu nici acum, după ce doi ani în care ne-ai jucat pe amândouă pe degete, nu știi cu care să rămâi! Îmi asum calitățile de toantă care, din dragoste și pentru că a încercat să se simtă vinovată, te-a așteptat atât! O toantă care ți-a înghițit toate geloziile fantasmagorice numai pentru că te-a iubit!

Guest post by AdelineCitiţi şi

Nu există “jumătatea mea”

„Ți-a făcut plăcere să mă umilești, să mă înșeli. Mi-ai jurat iubire veșnică, dar…”

Multă nefericire

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. del / 8 January 2017 14:42

  Este trist cum unii barbati abuzeaza femeile in numele iubirii.. Draga mea, acel barbat nu te iubeste nici pe tine nici pe cealalta femeie. Este doar un pradator care nu are capacitatea de a iubi si se simte bine avand control asupra altei fiinte umane. Te rog, studiaza acest tip de oameni numiti”Narcisisti”.

  Reply
 2. DARIA / 15 October 2016 16:01

  Amantul ei are cocoselul mic si face cafea proasta…dar nu asta o deranjeaza ci faptul ca desi e asa naspa cum il prezinta..tot nu vine exclusiv spre ea ” cea care i-a asigurat suportul psihic de care avea nevoie” ci se duce si spre aia” stresanta, geloasa si intretinuta”. Intotdeauna femeile care se incurca cu barbati care au deja o relatie se vad minunate si cealalta de acasa e naspa. Intotdeauna. Din cate inteleg “stresanta geloasa si intretituta” l-a lasat pe individ dar el tot nu renunta la ea… si asta o nemultumeste pe amanta. Cine incepe o relatie ca amanta..amanta ramane pentru totdeauna. Nu-ti cladesti niciodata fericirea pe nefericirea altuia…

  Reply
 3. David / 24 May 2016 20:57

  Tot textul asta se traduce foarte concis prin … Iubitul meu are cocoselul mic.

  Reply
 4. o alta / 24 May 2016 17:25

  Traiasca paternalismul. La unii se mosteneste din tata-n fiu, si unele chiar se uita-n gura lor. 🙂 Din acest punct de vedere, intr-adevar, poame sunt multe. Autoarei articolului, ii sugerez sa nu se uite in gura tuturor neavenitilor, si sa inteleaga ca este o fiinta libera sa faca ce doreste cu viata ei. Ea, si nimeni altul/alta, este cea care hotareste.

  Reply
 5. o parere / 24 May 2016 16:44

  Cand o femeie e proasta si debiteaza ce-i vine la gura…FUGITI!!! Gandeste altul pentru ea. 🙂

  Reply
 6. Wizard of Wishaw / 24 May 2016 12:20

  Cand o femeie recunoaste ca a fost poama iar apoi va spune ca va iubeste … FUGITI !!!!!! :))))

  Reply
 7. Belle dImagination / 24 May 2016 9:08

  Dragă Adeline,

  Ia-ţi vreo 2-3 săptămâni de concediu. Pleacă undeva la mare sau la munte, sau pur şi simplu în altă cameră.
  Citeşte, fă binging nelimitat cu seriale, mănâncă îngheţată sau aleargă.

  Dar nu te gândi la el.
  Crede-mă, deşi te-a rănit, ţi-a făcut un serviciu plecând. Ăla nu-i bărbat, ăla-i puţoi şi mai bine fără.

  PS: Dacă ai nevoie de ajutor, m-aş bucura să încerc să o fac.

  Reply
 8. Daniel / 23 May 2016 13:55

  Intr-adevar,o poveste sfasietoare. Am fost distrus psihologic cand am citit aceste randuri. Merita oscarul. Dar intrebarea mea alta este:daca unei femei incepe sa-i creasca peste noapte barba,inseamna ca devine barbat? Ma framanta acest lucru de cand ma stiu. Astept sa fiu iluminat printr-un comentariu.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro