Magda Mihăilă – femeia care l-a făcut pe Jerry Seinfeld să râdă în hohote

28 November 2020

Ordinea inversă a lucrurilor ar fi asta:

 • 27 noiembrie – Magda Mihăilă postează pe pagina ei:
  Jerry Seinfeld (tăguit) s-a uitat la un clip cu mine! Stai, poate n-ati inteles. Jimmy Fallon i-a aratat la
  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon lui Seinfeld un clip cu mine! Si Seinfeld a ras! O sa fiu pe un nor de fericire azi, sper sa prind semnal ca sa va citesc comentariile.

 • 26 noiembrie – Magda Mihăilă, singura femeie din România care face stand-up comedy în trei limbi străine – engleză, franceză, spaniolă – apare la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon în care invitatul era Jerry Seinfeld. Ocazia: lansarea cărții Is This Anything care adună toate glumele actorului de comedie din întreaga sa carieră. Seinfeld râde copios și spune: “acesta este următorul nivel al comediei, te duci la locul poantei.” Urmăriți-i! 🙂

 • 13 noiembrie – Jimmy Fallon lansează Provocarea Seinfeld, cerându-le participanților să trimită un video cu ei interpretând o glumă din carte. Se face selecția și rămân doar trei participanți. Și unul dintre cei aleși să-l facă pe invitat să râdă de propriile glume reinterpretate este Magda. Care a ales o glumă despre vaci chiar lângă vacile din localitatea franceză în care se află, la graniță cu Elveția.

Dar cine este Magda Mihăilă

Magda Mihăilă, pe numele complet Maria Magdalena Mihăilă, are 33 de ani, este manager de comunicare la o prestigioasă asociație mondială din domeniul sănătății, dar în timpul liber face stand-up comedy în franceză, engleză, spaniolă și română, în diverse țări din Europa sau în SUA.

S-a născut la Adjud, județul Vrancea, fiind cea mai mică dintre cei 5 frați. La 2 ani s-a mutat cu părinții în satul Vârlănești, județul Bacău. A copilărit acolo până la 8 ani, când a fost luată în grijă de sora mai mare, care locuia la Târgu Ocna, pentru a putea merge la școală.

Școala și dragul de ea au adus-o pe Magda la București, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. A studiat comunicarea și încă din studenție a început să călătorească și să-și trăiască visul de a vedea întreaga lume. A plecat cu bursa Erasmus la Lyon, apoi a lucrat în domeniul comunicării la Bruxelles.

Acum locuiește și lucrează într-un orășel cochet și bogat din Franța, la granița cu Elveția, dar profită de orice ocazie de a pleca din localitate pentru a urca pe scenă și a face oamenii să râdă.

Pentru că adevarata pasiune a Magdei este să facă stand-up comedy.

Povestea ei nu este, însă, despre stand-up, ci despre cum o fetiță care a crescut într-un sat din săraca noastră Moldova, a ajuns să cunoască lumea, iar lumea să o cunoască pe ea.

Citiți minunatul interviu aici.

Și încă un amănunt: Magda a povestit tot pentru cultura la dubă că la momentul înscrierii a menționat că este din România și locuiește în Franța, dar în cadrul emisiunii a fost prezentată ca fiind din Franța.

Nu ne-am lăsat și am întrebat-o și noi pe Magda câte ceva. 🙂 Iată!

Ai fost un copil pus pe șotii?

MM: Mai degrabă un copil cu replica pregătită, îi spuneam vecinei că facem gard ca să nu mai treacă ea, învățătoarei, că o să fac tema “dacă o să vreau, dacă o să pot”…

Cum ți-ai descoperit talentul de-a face oamenii să râdă? 

MM: Am început cu familia și vecinii, mai făceam comentarii, le dădeam porecle. Nu cred că am avut un moment de descoperire, am văzut că mama mea făcea glume și spunea bancuri, când îi era greu, și am învățat că așa treci mai ușor peste probleme pe care nu le poți controla.

Când l-ai văzut pe Seinfeld, că ești tânără? 🙂

MM: Am văzut serialul când era la TV și eu eram adolescentă și, de curând, l-am revăzut cap-coadă pentru că am vrut să văd glumele cu mintea mea de acum.

Ai putea trăi bine din a face oamenii să râdă?

MM: Acest “trăit bine” vine la pachet cu un trăit mai puțin bine. Aș putea câștiga bani mai mulți, dar încă nu sunt pregătită să renunț la libertatea de a alege proiectele în care mă implic.

What’s next?

MM: M-aș bucura să revin la ritmul de până în martie 2020, să călătoresc și să fac stand up prin lume.Citiţi şi

O recomandare de serial

Cinema în filigran – La Belle époque

Hitler în pielea unui iepuraș – Jojo Rabbit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro