Mare amatoare de s*x

26 October 2017

Sunt Anays. Așa mi se spune aproape dintotdeauna. Parcă nici nu-mi mai știu numele real. Dar nu-mi pasă. Nu-mi trebuie un nume gol. Îmi trebuie un trup gol. Cred că în jurul acestei nevoi mi-am construit o mare parte din viață. Un trup gol de bărbat în care să bată o inimă sălbatică. Asta caut. Asta vânez. Nu, nu aștept, precum alte femei, să fiu văzută, băgată în seamă și, eventual, cucerită. Eu mă duc la țintă, eu știu ce vreau și ce-mi trebuie. Îmi iau singură, nu stau ca nimeni să-mi dea ceva pe tavă, fie ea tavă de argint. Nu mai fac de mult greșeala să gândesc despre mine că sunt o reprezentantă a sexului slab și să mă împăunez cu debilitățile lui.

Eu sunt unică, om din întâmplare, femeie prin vocație.

Pasionată de iubire, ahtiată după senzații tari, amatoare de s*x. Mare amatoare. Însă nu oricum, nu de orice fel, nu cu oricine și, mai ales, nu oricând.

Pe bărbat trebuie să-l duci de nas. Fie că-i pui fusta în cap, fie că doar o ridici discret și-l lași să creadă că a fost o greșeală, fie că i-o arăți insistent, dar numai de la distanță. Te uiți, dar nu pui mâna. Nu e a ta. Dacă ar putea să fie? Poate! Dacă e a altuia? Nu știu! Dacă e altora? De ce nu? Îl lași s-o adulmece de la distanță. Să și-o imagineze, s-o viseze, s-o devoreze în gând și să-și irosească erecțiile în șervețele. Așa se vânează bărbatul. I-o dai pe la nas și când crede că a pus mâna (și nu numai) și se pregătește să te ia în stăpânire, hai sictir, că nu-i chiar așa, drăguțule!

femeie fumeaza tigara

Bărbatul, dacă nu e fiert, nu te mai vrea. Bărbatul, dacă nu e ațâțat și nu are senzația că nu te poate avea, nu te mai vrea. Bărbatul, dacă nu are senzația că lui i-a venit ideea, că el te-a văzut primul și datorită calităților lui, prea multe la număr, ți-a stârnit interesul – dar ce zic eu, interes – amorul, pasiunea, patima, nebunia, nu te mai vrea! Nu-i mai trebui. Te trimite, fără preaviz, la reciclare și trântește satisfăcut ușa în urma ta. Însă nu s-a născut încă el, bărbatul care să nu mă vrea…

Dacă mă întrebi câți ani am, nu-ți răspund. Ce te interesează? Eu nu-mi măsor viața în ani care trec, ci în iubiri – consumate, incandescente, neîntâmplate. Le port cu mine ca pe niște tatuaje. Și știi cum e, cu unele te mândrești, de altele ți-e cam rușine, așa, că le-ai făcut la beție, dar… toate sunt ale tale și asta este singurul lucru care contează.

Sunt pragmatică, puțin cinică și hedonistă. Nu mi-e frică să recunosc, asta sunt și de schimbat nu mă mai schimb, căci sunt, în sfârșit, cea mai bună variantă a mea. Sau a alteia. Sau a oricărei femei. Când o să mor – și asta, desigur, nu e doar o supoziție – se vor fi terminat toate. Iar eu am de gând să aștept moartea cu fusta șifonată și ușor ridicată, cu buzele răsfrânte de atâtea sărutări furate sau oferite, cu carnea dulce-obosită de atâta frământare sălbatică și cu sufletul în c*rul gol.

Vreau să mor făcând s*x.

O moarte orgasmică, sălbatică și dementă. Pe măsura mea.

Guest post by Anays M.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Vă salută o amantă oarecare

De fapt, cred că nu am vrut să accept gândul că sunt victima propriei mele iubiri

Ce-i într-un nume?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro