Mestecă Airwaves și revigorează-te 5 zile în Alpi!

9 May 2019

Guma de mestecat Airwaves este recunoscută pentru gustul său caracteristic puternic care te revigorează în orice moment al zilei. Acum poți avea șansa de a te energiza cu adevărat, câștigând o excursie de cinci zile în Alpi.

“Un impuls de energie” – cu puternica sa aromă mentolată, guma Airwaves îți va da un impuls revigorant atunci când ai mai mare nevoie. Variantele populare – Extreme, Cassis sau Menthol& Eucalyptus –  sunt disponibile în pachete de câte 10 pastile, dar și în borcane cu câte 46 de pastile, extrem de practice în călătorii.

Acum, Airwaves îți oferă șansa să câștigi o excursie de 5 zile, pentru două persoane, în Alpii francezi. Tot ce trebuie să faci este să cumperi două produse Airwaves, în perioada 1 mai – 10 iunie, și să te înregistrezi pe www.concursairwaves.ro. Pe lângă premiul cel mare, ai șansa să câștigi și un voucher de cumpărături la Decathlon.

Fiecare bon înregistrat în concurs îți oferă șanse duble de câștig. De asemenea, îți sporești șansele dacă îți inviți prietenii să participe și postezi pe rețelele de socializare Mestecă Airwaves și revigorează-te!

Campania este susținută prin acțiuni de PR, publicitate outdoor, prin canale social media, spoturi radio cu Dana Rogoz și un concurs radio pe Kiss FM. Dana Rogoz va promova Airwaves pe canalele proprii de social media. Informații despre concurs vor fi disponibile și în magazine, la casele de marcat. Află mai multe pe www.concursairwaves.roCitiţi şi

Să fie storytelling!

Apel deschis pentru artiștii pasionați de reciclare, la Grădina cu Artiști, ediția cu numărul 35

Când lucrurile CU TINE încep, știi că ești pe drumul cel bun!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. CAMELIA STÂRCESCU / 9 May 2019 18:35

    ”orice” două produse – CORECT: ”oricare două produse” și ”castiga”, fără diacritice, într-un context scris cu diacritice

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro