Moartea Alexandrei a fost confirmată

3 August 2019

Pe 2 august, Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei.

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata.”

Ce să mai crezi tu, cetățean al acestei țări? Zile la rând s-au perindat specialiștii ploilor pe la televiziuni explicând cum nu e posibil să arzi un corp uman într-o instalație artizanală, că nu e posibil să incinerezi un corp uman în aer liber și vecinii să nu simtă mirosul de carne arsă. Ca apoi, la toată presiunea pusă pe sistem, ce să vezi? S-a putut. Analizele spun că Alexandra e moartă. Ce convenabil, nu?

Anchete de felul acesta nu trebuie să se mai întâmple, să nu se mai apropie de asemenea cazuri grave toți nepricepuții. Moartea Alexandrei n-a fost degeaba am putea spune, fără ca asta să aducă vreo alinare: au ieșit la iveală toți prostănacii angajați la stat și plătiți gras din banii noștri, ai tuturor celor care plătesc taxe.

Unchiul Alexandrei va cere expertiză în străinătate. Iată apelul postat pe pagina lui de facebook după aflarea rezultatului. 

APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari. In rest fac urmatorul ANUNT: Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel “butoi”😡😡😡😡 .Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura URIASA. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar “afumate” dar INTREGI. Aici avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nici o sansa la viata. Pana vom avea contraexpertiza internationala sunt obligat sa accept testul IML dar NU si povestea de 2 lei servita despre criminal, arderea trupului, etc. De asemenea este incalificabil si inexplicabil de ce initial cercetarea la fata locului s-a facut fara criminalisti, pe graba iar dupa 2 zile monstrul este transportat la Bucuresti. Adica practic timp pt intoxicari, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt ca o retea bine organizata pana sus in statul roman sa isi “puna lucrurile in ordine”!!!!! Pt mn acum este INCEPUTUL luptei pt Alexandra si aflarea adevarului! #112vreausatraiesc!. Va rog sa fiti alaturi de mine in continuare in aceasta batalie pt copiii nostri!Citiţi şi

Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul

Amantele iubesc cel mai sincer

CINE SUNTEM. România, în pandemie: șmecherie, prostie, hoție, sclavie (și altele)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro