Lady Ms. Magazine s-a stins din viaţă

29 April 2013

Mary Thom, pilonul de rezistenţă al revistei americane Ms. Magazine, la care a scris timp de două decenii, a murit sâmbătă într-un accident de motocicletă. Avea 68 de ani.

Pasiunea lui Mary pentru cai putere şi adrenalină a concurat toată viaţa cu cea pentru scris şi cu devotamentul remarcabil în apărarea drepturilor femeilor. Cea despre care se spunea că are un simţ extraordinar al povestirii şi o intuiţie în a-i face pe oameni să creadă în talentul lor scriitoricesc a preferat să stea în umbră în cei mai bine de 40 de ani de activitate. A fost unul dintre liderii mişcării feministe americane din anii ’70 şi a publicat o carte despre revista căreia i s-a dedicat trup şi suflet. În 1992 a părăsit Ms. Magazine şi a fost numită editor-şef la The Women’s Media Center, revistă la care şi-a dus mai departe misiunea de a face vocile femeilor auzite. Rest in peace, Lady!Citiţi şi

Bărbații plătiți – antidepresivul femeilor singure?

Vreau ca modelul fetițelor să fie Marie Curie, nu vreo divă botoxată măritată cu banii unui tătuc politician penibil

Încă o sută de ani?!?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
419 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro